Alzheimer Nederland

Laat uw stem horen via het Alzheimerpanel Nederland

19-11-2012
 

Vindt u als mantelzorger het belangrijk uw mening te laten horen over alles wat met dementie en mantelzorg te maken heeft? Wilt u bijvoorbeeld in deze roerige politieke tijden laten horen wat u noodzakelijk vindt in de dementiezorg? Word dan lid van ons panel en deel uw ervaring en mening met ons.

 

Inschrijven of meer informatie?
Wilt u zich inschrijven als panellid? Of wilt u aanvullende informatie? Bezoek het Alzheimerpanel.

Waarom een panel?
Voor een belangenorganisatie als Alzheimer Nederland is het van groot belang om goed op de hoogte te zijn van de wensen en behoeften van patiënten en hun mantelzorgers. Wij vertegenwoordigen de belangen van 250.000 mensen met dementie en hun mantelzorgers en willen hun levenskwaliteit verbeteren; één van de hoofddoelstellingen van Alzheimer Nederland.

Dit panel geeft ons de mogelijkheid om snel en goed op de hoogte te zijn van uw mening, wensen en behoeften over allerlei zaken die met dementie te maken hebben en ook over onze dienstverlening. Zo vindt er bijvoorbeeld elke 2 jaar een grootschalig landelijk onderzoek plaats over de dementiezorg. Deze resultaten worden gebruikt om de zorg bij u in de regio te verbeteren.

 Terug naar Nieuws