10 jaar Alzheimer Café Parkstad Limburg op WAD

Kasteel Hoensbroek is het toneel voor 10 jaar Alzheimer Café Parkstad Limburg tijdens WAD

Dit jaar bestaat ons Alzheimer Café al weer 10 jaar. Het bestuur wil dit niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom heeft het besloten om dit te vieren samen met WAD (Wereld Alzheimer Dag) aanstaande 21 september.

We vieren dan een feestelijk samenzijn met mensen met dementie in een thuissituatie en hun partners, mantelzorgers, (oud)vrijwilligers, bezoekers Alzheimer Café en het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Parkstad Limburg. We doen dit op dezelfde locatie als het onlangs gehouden Mini-Symposium: Kasteel Hoensbroek. We starten om 14 uur met een verwachte opkomst van circa 125 genodigden.

Afbeelding verwijderd.

Op het programma staan onder meer een optreden van entertainer-cabaretier Jack Vinders en een muzikaal onthaal van Paul van Loo. Ook aan de inwendige mens is gedacht: er zijn pauzes ingelast met koffie, thee, drankjes en vlaai en tot besluit een compleet dinerbuffet.

 

Afbeelding verwijderd. Afbeelding verwijderd. Afbeelding verwijderd. Afbeelding verwijderd. Afbeelding verwijderd. Afbeelding verwijderd.

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door