13 Juni 2017: Toneeluitvoering "Helderman" van Thomas Borggrefe in theater Aan De Slinger in Houten

13 Juni 2017: Toneeluitvoering "Helderman" van Thomas Borggrefe in theater Aan De Slinger in Houten

Op dinsdag 13 juni a.s. zal Thomas Borggrefe zijn toneelstuk “Helderman” ten uitvoering brengen in de Grote Zaal van het Theater Aan de Slinger, De Slinger 40, 3995 DE Houten.

“Helderman” is een theatervoorstelling over dementie, vergeten, gelukkig-zijn, muziek, ontreddering en het zoeken naar de grens van leven en dood.

Wanneer is het leven met dementie niet meer leefbaar?

 

De aanvang van de voorstelling is om 19.30 uur. Na de voorstelling volgt een korte pauze waarna de aanwezigen vragen kunnen stellen aan de acteur. Er zijn specialisten in de zaal die ondersteunend toelichting kunnen geven over de aard van dementie, de medische-, sociale- en juridische aspecten waarmee patiënt en mantelzorger kunnen worden geconfronteerd en de wijze waarop Alzheimer Nederland als belangenbehartiger van deze mensen optreedt.

De toegang voor deze voorstelling is gratis, maar alleen indien u zich via e-mail heeft aangemeld door uw naam, e-mailadres en aantal plaatsen te mailen naar alzheimerlekstroom@gmail.com t.a.v. Sandra van Kessel. U krijgt dan van haar een bevestiging retour, die u uitprint en meeneemt als toegangsbewijs.

Gezien het beperkte aantal plaatsen zullen aanmeldingen op basis van binnenkomst worden behandeld en kan niet worden gegarandeerd dat alle aanvragen worden gehonoreerd.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door