#1tegendementie - Winacties in het kader van Wereld Alzheimer Dag

Op deze dag wordt wereldwijd aandacht besteed aan de sterk groeiende groep mensen met dementie. Ook de afdeling Amersfoort en omstreken van Alzheimer Nederland organiseert in het kader van Wereld Alzheimer Dag diverse activiteiten.

Om deze dag iets extra’s te doen voor mensen met dementie en hun naasten vind je twee winacties op onze Facebookpagina. https://www.facebook.com/AlzheimerNederlandAmersfoort/

Ben jij activiteitenbegeleider of familielid van iemand met dementie, dan kun je een bezoek van Contactclown Maxi of een piano optreden van Karima Matser winnen bijv. voor de huiskamer in het verpleeghuis of bij de dagbesteding. In ieder geval daar waar meer mensen met dementie kunnen genieten van het bezoek en/of optreden.

Reageer op deze posts en laat ons weten voor wie en waarom jij het bezoek van Contactclown Maxi of het piano optreden van Karima Matser graag zou winnen.

Ga naar winactie: Contactclown Maxi
http://bit.ly/2xQCKL1

Ga naar winactie: piano optreden van Karima Matser
http://bit.ly/2xQ3efN

Reageren kan tot woensdagavond 20 september om 24.00 uur. De redactie van onze FB-pagina kiest een winnaar uit de reacties.
Op donderdag 21 september om 20.00 uur worden de winnaars bekend gemaakt. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Deze actie mag worden gedeeld. Graag zelfs!

 

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door