Gedichtenwedstrijd 'Jij blijft de liefste...'

Gedichtenwedstrijd 'Jij blijft de liefste...'

Schrijf een mooi gedicht binnen het thema 'Jij blijft de liefste...' over uw naaste met dementie en maak kans op publicatie in ons magazine Alz... en op dementie.nl.

Voor een toekomst zonder dementie

Alzheimer Nederland is er voor u. We werken aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarom bieden we informatie en advies, komen we op voor betere zorg en investeren we in wetenschappelijk onderzoek.

Alles over dementie Over Alzheimer Nederland

Bestel onze informatieve brochures

Wanneer u met dementie te maken heeft, heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer informatie. Alzheimer Nederland heeft daarom uitgebreide themabrochures samengesteld. U kunt ze gratis per e-mail aanvragen. 

Bekijk alle themabrochures

Vergeet-mij-niet-speldje banner.jpg

Gratis Vergeet-mij-niet-speldje

Het speldje staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Door het te dragen, laat u zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten.

Bestel het gratis speldje voor uzelf of bestel een setje speldjes als bijzonder cadeautje voor familie, collega's of vrienden.

Bestel het speldje

gratis-alz-proefnummer_0.jpg

Leest u ons ALZ... magazine al?

In de meest recente editie van ons magazine ALZ... vertelt actrice Liz Snoijink over de zorg voor haar moeder met dementie.

Verder tips om de relatie liefdevol te houden bij dementie, indrukwekkende ervaringsverhalen en een column van Hugo Borst en Carin Gaemers.

Bestel een gratis proefnummer

gedichtennieuwsbriefhome_0.jpg

VrijwilligerHome_0.jpg

Stop dementie!

Ik help mee en doneer:

Alzheimer Nederland in uw regio

Zoek uw dichtstbijzijnde Alzheimer Cafés, activiteiten en nieuws van Alzheimer Nederland.

Regio zoeken block