1 op de 3 vrouwen krijgt dementie

1 op de 3 vrouwen krijgt dementie

Dementie is een ingrijpende hersenaandoening, waarbij je langzaam jezelf en elkaar verliest. Het aantal mensen met dementie blijft fors stijgen. Een op de drie vrouwen krijgt dementie. Daar moeten we samen iets aan doen! Helpt u mee dementie de wereld uit te krijgen?

Voor een toekomst zonder dementie

Alzheimer Nederland is er voor u. We werken aan een toekomst zonder dementie en aan een betere kwaliteit van leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Daarom bieden we informatie en advies, komen we op voor betere zorg en investeren we in wetenschappelijk onderzoek.

Alles over dementie Over Alzheimer Nederland

Bestel onze informatieve brochures

Wanneer u met dementie te maken heeft, heeft u waarschijnlijk behoefte aan meer informatie. Alzheimer Nederland heeft daarom uitgebreide themabrochures samengesteld. U kunt ze gratis per e-mail aanvragen. 

Bekijk alle themabrochures

Vergeet-mij-niet-speldje banner.jpg

Gratis Vergeet-mij-niet-speldje

Het speldje staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Door het te dragen, laat u zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten.

Bestel het gratis speldje voor uzelf of bestel een setje speldjes als bijzonder cadeautje voor familie, collega's of vrienden.

Bestel het speldje

sleutelhanger klein.jpg

Nieuw: Vergeet-mij-niet-sleutelhanger

Met deze mooie Vergeet-mij-niet-sleutelhanger laat u zien dat u bijdraagt aan een toekomst zonder dementie. Een origineel geschenk voor uzelf of voor een dierbaar iemand.

Met uw aankoop maakt u meer onderzoek en ondersteuning mogelijk. Dank daarvoor! ♥ 

Bestel een sleutelhanger

gedichtennieuwsbriefhome_0.jpg

VrijwilligerHome_0.jpg

Stop dementie!

Ik help mee en doneer:

Alzheimer Nederland in uw regio

Zoek uw dichtstbijzijnde Alzheimer Cafés, activiteiten en nieuws van Alzheimer Nederland.

Regio zoeken block