Afdeling Zeeland viert 25-jarig bestaan op Wereld Alzheimer Dag

Op 21 september 2017 is het weer Wereld Alzheimer Dag. De afdeling Zeeland van de Stichting Alzheimer Nederland gebruikt dit moment om haar 25-jarig bestaan te vieren . Wij organiseren op 21 september 2017 een speciaal symposium in vergader- en congrescentrum “De Stenge” in Heinkenszand. Het symposium is bedoeld voor vrijwilligers, mantelzorgers, professionals, beleidsambtenaren sociaal domein, bestuurders en andere betrokkenen.


Met veel plezier nodigen we u uit voor deze unieke middag. We hebben namelijk een bijzondere voorstelling voor u in huis gehaald: muziektheater voorstelling ‘Dag Mama’, met lezing en workshop, over omgaan met dementie. We heten u meer dan welkom om haar samen met ons te beleven!


Door middel van prachtige muziek en levensechte scènes kruipt u in de huid van de mens met dementie. U beleeft en begrijpt als nooit tevoren wat de ziekte met hem of haar doet. Niet eerder kwam u zo dichtbij. Met de selectie van inzichten en handvatten uit psychologie en hersenkunde kunt u vervolgens het beste geven. Zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.


U kunt zich aanmelden voor deze bijzondere middag via ons e-mail adres “zeeland@alzheimer-nederland.nl”. Wij raden u aan u zo spoedig mogelijk aan te melden, want er is maar een beperkt aantal plaatsen. In de bijlagen vindt u het volledige programma en meer informatie over de voorstelling.


Voor een verjaardagsfeest vragen wij vanzelfsprekend geen entree, maar een vrijwillige bijdrage is van harte welkom. U kunt een bijdrage overmaken op bankrekening NL 98 RABO 0150 4254 06 t.n.v. Stichting Alzheimer o.v.v. “Bijdrage WAD”.


Wij hopen u op 21 september te mogen verwelkomen.

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door