Alzheimerpanel

Als belangenorganisatie wil Alzheimer Nederland goed op de hoogte zijn van de wensen en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Zo kunnen we beter opkomen voor hun belangen. Het Alzheimerpanel geeft ons deze mogelijkheid. Het is een digitaal panel met meer dan 1.000 mensen met dementie en mantelzorgers. Heeft u dementie of bent u mantelzorger? En wilt u graag uw ervaringen en mening delen over allerlei zaken die met dementie en mantelzorg te maken hebben? Meld u dan aan voor het Alzheimerpanel! Of kies voor inloggen als u al lid bent.

Ja, ik meld mij aan >    Ik wil inloggen >

Hoe werkt het? 

In het Alzheimerpanel vragen wij u 4 tot 6 keer per jaar naar uw mening over actuele onderwerpen. U ontvangt hiervoor een e-mail met een korte vragenlijst.

Bekijk de uitleg >

Resultaten

Met hulp van mensen met dementie en mantelzorgers hebben we al geweldige resultaten geboekt in de afgelopen jaren op verschillende actuele onderwerpen.

Bekijk de resultaten >

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over het Alzheimerpanel? Bijvoorbeeld over wat u kunt verwachten? Bekijk dan de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Vraag en antwoord >

Ervaring van mevrouw Van der Schrier

Mevrouw Van der Schrier is mantelzorger van haar man Herman die alzheimer heeft. In deze video legt zij uit waarom ze het zo belangrijk vindt om mee te doen aan het Alzheimerpanel. 

Aanmelden voor het Alzheimerpanel

Heeft u dementie of bent u mantelzorger en wilt u graag uw mening en ervaringen delen? Laat dan uw stem horen en meld u aan. Of kies voor inloggen als u al lid bent. Samen kunnen we de zorg rondom dementie verbeteren!
 

Ja, ik meld mij aan >     Ik wil inloggen >