Bedankt voor je steun!

Dankzij jou kunnen we investeren in onderzoek naar dementie, de dementiezorg verbeteren en mensen ondersteunen die er dagelijks mee te maken hebben.
Bedankt!  ♥

Een aantal mensen wil je graag vertellen wat jouw bijdrage voor hen persoonlijk mogelijk maakt. 

Jouw bijdrage helpt enorm!

We verwachten dat er binnen vijf tot tien jaar nieuwe medicijnen op de markt komen die ingrijpen op het ziekteproces van dementie. Jouw bijdrage maakt dit mogelijk!

Bekijk ook het webinar Dementie onder de loep over doorbraken en inzichten. Het item over onderzoek start vanaf minuut 06:20.

Bedankt namens professor Erik Scherder


Jouw gift maakt waardevol onderzoek mogelijk, naar het voorkomen en oplossen van dementie en naar een betere kwaliteit van leven voor mensen die ermee te maken hebben. 

Mantelzorger Nico en zijn vrouw Joke


Met jouw bijdrage kan Alzheimer Nederland ondersteuning, advies, informatie en hulp bieden aan meer dan 280.000 mensen in Nederland met dementie en hun naasten.

Casemanager Anne-Marieke

Een casemanager helpt mensen die met dementie te maken krijgen, met tips en adviezen: een zeer belangrijke rol. Daarom maken de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland zich hard voor het behoud en de kwaliteit van de casemanager en andere vormen van passende zorg en ondersteuning. 

Bedankt namens Alzheimer Nederland!

Je ziet, jouw steun maakt het verschil!

Wil je weten wat jouw bijdrage precies mogelijk maakt? Bekijk dan onze belangrijkste resultaten in de afgelopen periode.


Heb je ons gratis Vergeet-mij-niet-speldje al?

We bieden je als dank voor je bijdrage ons bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje aan. Door dit mooie speldje te dragen, laat je zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. 

Bestel het gratis speldje

PS. Je kunt ook een setje speldjes bestellen (à 1 euro per stuk) of één van onze andere mooie Vergeet-mij-niet-producten

vergeet-mij-niet-pin_1.jpg

Belastingvoordeel voor donateurs

Wist je dat je een deel van je gift terug kunt krijgen van de belasting? Namelijk wanneer het totaal van je giften per jaar boven een bepaald minimum uitkomt of wanneer je een periodiek schenken overeenkomst aangaat. Met zo'n overeenkomst steun je Alzheimer Nederland langere tijd en mag je je hele gift aftrekken van de belasting. Hierdoor bespaar je een aanzienlijk deel. Een mooi voordeel voor jezelf (of om meer te doneren zonder dat dit je iets extra’s kost). 

> Lees meer over schenken met belastingvoordeel