Bedankt voor uw steun!

Dankzij u kunnen we investeren in onderzoek naar dementie, de dementiezorg verbeteren en mensen ondersteunen die er dagelijks mee te maken hebben. Bedankt!  ♥

Een aantal mensen wil u graag vertellen wat uw bijdrage voor hen persoonlijk mogelijk maakt. 

bedankt.jpg

Uw bijdrage helpt enorm!

 

We verwachten dat er binnen vijf tot tien jaar nieuwe medicijnen op de markt komen die ingrijpen op het ziekteproces van dementie. Uw bijdrage maakt dit mogelijk!

 

Bedankt namens professor Erik Scherder


Uw gift maakt waardevol onderzoek mogelijk, naar het voorkomen en oplossen van dementie en naar een betere kwaliteit van leven voor mensen die ermee te maken hebben. 

Mantelzorger Nico en zijn vrouw Joke


Met uw bijdrage kan Alzheimer Nederland ondersteuning, advies, informatie en hulp bieden aan meer dan 270.000 mensen in Nederland met dementie en hun naasten.

Casemanager Anne-Marieke

Een casemanager helpt mensen die met dementie te maken krijgen, met tips en adviezen: een zeer belangrijke rol. Daarom maken de belangenbehartigers van Alzheimer Nederland zich hard voor het behoud en de kwaliteit van de casemanager en andere vormen van passende zorg en ondersteuning. 

Bedankt namens Alzheimer Nederland!

U ziet, uw steun maakt het verschil!

Wilt u weten wat uw bijdrage precies mogelijk maakt? Bekijk dan onze belangrijkste resultaten in de afgelopen periode.

P.S. Wij willen zorgvuldig met uw gift omgaan. Daarom zijn deze filmpjes gemaakt met studenten van de Hogeschool Arnhem-Nijmegen. Zo kregen zij een kans om te leren en konden wij de kosten laag houden.


Heeft u ons gratis Vergeet-mij-niet-speldje al?

We bieden u als dank voor uw bijdrage ons bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje aan. Dit speldje staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Door het te dragen, laat u zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. 
 

Bestel het gratis speldje 

PS. U kunt ook een setje speldjes bestellen (à 1 euro per stuk).

vergeet-mij-niet-pin_1.jpg