Collecteren met collega’s

Een toekomst zonder dementie is onze droom. En we zijn er bijna! We verwachten binnen 5 jaar grote doorbraken in de preventie en behandeling van dementie.

Bijna is nog niet helemaal. Om te zorgen dat deze doorbraken ook echt gebeuren, is er meer geld voor wetenschappelijk onderzoek nodig. De steun van bedrijven is daarbij onmisbaar. Van 1 tot en met 7 november is de collecteweek. Collecteren met collega's is niet alleen nuttig, maar ook leuk en brengt collega's dichterbij elkaar. Laat je inspireren door Autobinck.

Meedoen is makkelijk en leuk!

Kies de manier die het beste bij jouw bedrijf past:

1. Kom met collega’s in actie. Wat is er mooier dan samen met collega's de schouders eronder te zetten? Ga samen een middag de straat op met de collectebus, bijvoorbeeld in de buurt van jullie kantoor.  

2. Misschien wel de makkelijkste manier om mee te doen. Maak online een collectebus aan en ga digitaal langs de deuren. Hoe meer collega’s deze collectebus delen, hoe meer jullie ophalen.

Natuurlijk helpen wij graag mee om de bedrijfscollecteweek tot een enorm succes te maken. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je om mee te doen.

Wij zorgen voor:

  • hulp bij de organisatie van de collecteweek en bij het aanmaken van de online collectebus;
  • een plek op onze bedrijvenpagina.

Meteen aan de slag? 

Lijkt het je leuk om dit samen met uw collega’s te gaan doen? Dat vinden wij fantastisch! Want dankzij de hulp van jouw bedrijf en betrokken collega's kunnen wij belangrijk onderzoek naar dementie mogelijk maken.

Wilt u meer weten, of eerst nog even overleggen? Neem dan contact op met Roderik Reinstra. 

T: 06 - 574 525 57
E: r.reinstra@alzheimer-nederland.nl