Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Regionale rapporten voor dementienetwerken

Naast het landelijke rapport en een aantal factsheets ontvangen regio's waar minstens 30 mantelzorgers een vragenlijst hebben ingevuld, een regionaal rapport. Benieuwd hoe het gaat met mensen met dementie en hun mantelzorgers in jouw regio?

Regionale rapporten voor zorgkantoren

Naast het landelijke rapport en een aantal factsheets zijn er ook regionale rapporten voor zorgkantoren gemaakt. Bekijk de rapporten per zorgkantoorregio.

Resultaten geven inzicht in problematiek

Iedere twee jaar voert Alzheimer Nederland samen met het Nederlands Instituut voor onderzoek van de gezondheidszorg (Nivel) een groot onderzoek uit onder mantelzorgers. Met de resultaten van dit onderzoek vragen we aandacht voor de problematiek en behoeften van mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ook helpen de resultaten ons om advies te geven over de verbetering van regionale dementiezorg.

Meer weten?

Voor vragen kun je terecht bij Susanne van den Buuse via [email protected] of (033) 303 25 02.

Wilt u ook uw ervaringen en mening delen?

U kunt bijdragen door lid te worden van het Alzheimer Nederland panel. Hét panel voor mantelzorgers van mensen met dementie. We vragen u dan maximaal zes keer per jaar naar uw ervaringen via een korte online vragenlijst. Zo maken we samen de zorg beter!