Bestel ons bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje

Het Vergeet-mij-niet-speldje van Alzheimer Nederland staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Door het te dragen, laat u zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. Tegelijkertijd draagt u bij aan bewustwording rondom de ziekte en de hoop op een oplossing.

  Bestel een setje en draag bij aan de strijd tegen dementie
  De Vergeet-mij-niet-speldjes vormen een bijzonder cadeautje voor familie, collega's, vrienden. Bijvoorbeeld ter ere van een gelegenheid, zoals een verjaardag, jubileum of uitvaart. U kunt ze bestellen per set, voor 1 euro per speldje. Of bestel 1 gratis exemplaar voor uzelf.

  Wist u dat u ook Vergeet-mij-niet-hangertjes kunt bestellen?
  Bestel een zilveren hangertje

  Bestel een zilveren met blauw hangertje

  vergeet-mij-niet-pin_0.jpg

   

  speldjes_20compilatie.jpg

  Een greep uit de hartverwarmende reacties die we ontvingen:

  "Twee voor mij belangrijke personen hebben een speldje ontvangen, ook heb ik er zelf 1. Om verbondenheid weer te geven, heb ik ze gekoppeld in één beeld. Als symbool aan dat we elkaar nooit meer vergeten."

  "Wat een prachtig speldje, ik zal hem met trots dragen op mijn werk."

  "Ik heb het Vergeet-me-niet-speldje besteld voor de beste vriend van mijn net overleden vader, hij vond het zo'n mooi gebaar."

  "Ik heb gister 25 speldjes besteld, voor mijn collega's omdat ik afscheid neem."

  "Mijn moeder is net overleden, en we gaan de 50 speldjes uitdelen tijdens de uitvaart".

  "Mijn man is jong-dementerend en we hebben de speldjes gebruikt op de kerstkaarten. Ik krijg veel lieve en enthousiaste reacties terug. Wij, vrienden en familie, dragen dit speldje sinds ontvangst… Mooie gedachte, mooie samenhorigheid."