Bijzonder gezellig Alzheimer Café

Optreden Tijdloos Brielle

Dat het in een Alzheimer Café niet altijd alleen maar serieus en ernstig hoeft te zijn, werd afgelopen woensdag 14 juni in Brielle maar weer bewezen.

In het Alzheimer Café  in de Infirmerie Brielle was het die avond bijzonder gezellig. Het regionale gelegenheidskoor ‘Tijdloos’ verzorgde een optreden (met eigen begeleiding). Ook ‘onze’ voorzitter Sjaak Kweekel was van de partij en speelde een deuntje mee op de accordeon.   

Zij brachten op enthousiaste – en af ten toe jolige - wijze en een zeer uiteenlopend repertoire: van smartlappen en zeemansliedjes tot evergreens en ballads, van ‘Het kleine café aan de haven’  en ‘De Woonboot’ tot nummers van Donovan en Neil Young.

collage2-optreden-tijdloos-cafe-brielle.jpg

Het werd een bijzonder gezellige avond waarop door de aanwezigen met hartenlust werd meegezongen, meegeklapt en meegedeind … én er werd zelfs een dansje gemaakt!

We waren verheugd dat bij deze muzikale ontspanningsavond een aantal bewoners van zorglocatie De Bollaarshoeve, met hun verzorgsters, aanwezig konden zijn. Wat hebben zij ook genoten!!!!

Met dank aan de leden van ‘Tijdloos’!

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door