De collecteweek van Alzheimer Nederland

Ieder jaar gaan duizenden collectanten de straat op voor een toekomst zonder dementie. Om zoveel mogelijk geld op te halen voor Alzheimer Nederland. Want we willen allemaal dat er een oplossing voor alzheimer komt. 

Wij zijn iedereen die heeft bijgedragen aan onze collecteweek van 2017 ontzettend dankbaar! Zo komen we samen weer een stap dichterbij om dementie de wereld uit te helpen. 

Tussenstand collecte 2017

We houden u natuurlijk op de hoogte van de opbrengsten van de collecteweek.
De telling tot nu toe: 

€ 1.792.842

 

laptop-collecte-2017_0.png

Online collectebus

Wilt u online nog even 'doorlopen'?

De collecteweek 2017 zit er alweer op! Heeft u de smaak te pakken en wilt u nog meer geld ophalen? Of heeft u minder gelopen dan u eigenlijk wilde? Maak dan een online collectebus aan!

Hiermee bereikt u eenvoudig nog meer mensen. Bijvoorbeeld uw familie, vrienden en kennissen die niet in uw collectewijk wonen, maar u wel willen steunen. Ook de mensen die niet thuis waren, kunnen zo alsnog een bijdrage doen in uw online collectebus!

Ik wil een online collectebus!

Collectebus-voor-bord.jpg

Laatste nieuws

Contactloos betalen bij nieuwe collectebus

Tijdens de collecteweek van 6 tot 11 november gaan duizenden collectanten namens Alzheimer Nederland de deuren langs om geld in te zamelen. Dit jaar met een bijzondere primeur!

Lees meer

bus_collecte_2017.jpg

Collectetips

Tip 6: Collecteer op gunstige tijden

Tussen 17 en 20 uur is meestal de beste tijd. Op woensdagmiddag en zaterdagochtend zijn mensen ook vaak thuis.

Bekijk alle tips

Vergeet-mij-niet-speldje banner.jpg

Online communiceren

Mogen wij uw e-mailadres?

Wij willen graag zoveel mogelijk via e-mail communiceren. Als dank bieden wij u ons bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje aan. Deze kunt u dan meteen dragen tijdens de collecteweek. 

Mijn e-mailadres doorgeven

Kom bij de club

Help mee en word collectant bij Alzheimer Nederland

Tijdens onze collecteweek hebben we veel collectanten nodig. Want iedere collectant betekent een hogere opbrengst. En daar doen we het natuurlijk voor. Bent u nog geen collectant en wilt u zich aanmelden? Dat is fantastisch!

Ik wil collectant worden

bussen_collecte_2017.jpg