Collecteweek

De collecteweek van Alzheimer Nederland vindt dit jaar plaats van 4 - 9 november. Loop mee en help om ook  van dit jaar weer een succes te maken!

Collecteweek 2018

De jaarlijkse collecteweek in 2018 was een succes. We zijn trots te kunnen melden dat de opbrengst in 2018 weer hoger was dan in 2017! Hiermee stijgt onze collecte-opbrengst al vijf jaar op rij. Dat is uniek in Nederland. Geweldig! 

Eindopbrengst 2018:

€ 1.917.681

Laatste nieuws

Nu eenvoudig doneren met QR

Dit jaar is het betalen met QRcode nog makkelijker geworden. Alle smartphones met een bankapp of Tikkie zijn hiervoor geschikt. Het maakt niet uit bij welke bank men zit. Het betreft een iDEAL betaling, dus veiligheid gegarandeerd. 

Lees verder >

Wij zoeken nog collecte wijkhoofden voor 2019! 

Houdt u van organiseren en lijkt het u leuk om een steentje bij te dragen aan de organisatie van de collecteweek? Wij zoeken nog vrijwilligers die ervoor zorgen dat alle collectanten goed op weg kunnen. 

Organiseren van de collecte >

Voor in de agenda

  • 21 september - Wereld Alzheimer Dag
  • 2 oktober - kijktip: TV-show Alzheimer Nederland om 21.30 op NPO 1
  • 7 oktober - vanaf dan worden de collectematerialen verspreid
  • 4 t/m 9 november - collecteweek

 

Meer lezen

Bedrijven in actie

Pascha Rietkerk is Senior Controller bij AutoBinck Group en kwam zeven jaar geleden op zijn werk in aanraking met Alzheimer Nederland. Sindsdien collecteert hij met een groep collega’s én halen ze samen geld op met 2bike4alzheimer.

Lees meer >

Online collecteren kan het hele jaar door!

Met een online collectebus bereikt u eenvoudig nog meer mensen. Bijvoorbeeld uw familie, vrienden en kennissen die niet in uw collectewijk wonen, maar u wel willen steunen. 

Mogen wij je voortaan mailen? 

We houden je graag zoveel mogelijk op de hoogte van de collecteweek. Dat doen we het liefste per mail, dat scheelt kosten én gaat een stuk sneller. Geef je je e-mailadres aan ons door, dan sturen we je als dank ons bijzondere vergeet-mij-niet-speldje.

Speldje aanvragen

Tips over collecteren

Loopt u dit jaar weer mee? Kom alvast in de stemming en lees onze 10 collectetips. Lees verder >

 

Mooie verhalen van andere collectanten

Maak kennis met mede-collectanten Emma, Wim en Dieudonnee. Allemaal bijzondere vrijwilligers, net als u, die ieder hun eigen redenen hebben om te collecteren. Lees verder >

Nog geen collectant?

Heeft u zich nog niet aangemeld maar wilt u wel graag helpen bij de jaarlijkse collecteweek? Meld u dan snel aan!

Ja ik wil collectant worden >