Welkom bij de club!

Dank voor je aanmelding als collectant! Van 5 t/m 10 november 2018 gaan we weer met z’n allen de straat op om zoveel mogelijk geld op te halen. Geweldig dat jij ook mee wilt lopen.

Wat kun je nu verwachten?

collecte-wat-te-verwachten-stap1_0.jpg

Wij nemen contact op

Nu je collectant bent, krijg je een vast contactpersoon voor al je vragen over de collecte. Deze ‘organisator’ neemt binnenkort contact met je op. Dit gebeurt meestal in oktober, afhankelijk van de agenda van je contactpersoon. Dit zijn immers ook allemaal vrijwilligers, net zoals jij. Samen bepalen jullie waar je kunt collecteren, misschien wel in je eigen straat!

 

collecte-wat-te-verwachten-stap2_0.jpg

Je krijgt je collectebus

Half oktober versturen wij de collectebussen en andere materialen naar de contactpersonen. Op hun beurt delen zij de verzegelde collectebussen uit, zodat je deze op tijd in huis hebt. Naast de collectebus ontvang je ook kaartjes die je in de bus kunt gooien als iemand niet thuis is.

collecte-wat-te-verwachten-stap3.jpg

De collecteweek!

Op maandag 6 november start de collecteweek en kun je op pad met je collectebus! Je kunt bij je contactpersoon terecht met vragen of bijvoorbeeld als je meer wilt collecteren. Is de collecteweek afgelopen, dan bekijken jullie samen wat je opbrengst is. Je contactpersoon regelt vervolgens de rest. Alvast veel succes met collecteren. En bedankt!

 

laptop-collecte-2017_0.png

Vergroot je opbrengst en collecteer online

Met je eigen online collectebus bereik je eenvoudig nog meer mensen. Bijvoorbeeld je familie, vrienden en kennissen die niet in jouw collectewijk wonen, maar je wel willen steunen. Ook de mensen die niet thuis zijn, kunnen later alsnog een bijdrage doen in je online collectebus! Een online bus aanmaken is heel eenvoudig en in een paar minuten gedaan.

Ik wil ook een online collectebus!

Alvast wat tips

Wat zijn de beste tijden om te collecteren? Wat kun je doen als iemand niet thuis is? Wij geven je alvast wat tips om het meeste uit je collecteweek te halen.

Bekijk alle tips

Heb je een vraag?

Is iets nog helemaal niet duidelijk? Of heb je vragen over de collecte? Wij beantwoorden deze uiteraard graag. Wij zijn te bereiken op 033 – 303 26 61 of via collecte@alzheimer-nederland.nl.

Deze collectanten gingen je voor