Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Adresgegevens

Stationsplein 121
Postbus 2077
3800 CB Amersfoort

T: (033) 303 25 02
E: [email protected]

Het stationsplein met een pijl bij het gebouw van Alzheimer Nederland

Openbaar vervoer

  • Stap uit bij station Amersfoort, uitgang Stationsplein.
  • Wanneer je met je rug richting het station staat sla je rechtsaf.
  • Op de hoek van de straat bevindt zich het 'Argonaut' gebouw.

Auto

Rijd richting station Amersfoort Centraal. Volg in de omgeving van het station de borden ‘Parkeren Argonaut’. De parkeergarage is gelegen onder het gebouw ‘Argonaut’. U kunt hier betaald parkeren (betalen met bankpas of creditcard).

Wanneer u de parkeergarage inrijdt, wordt uw kenteken automatisch geregistreerd. U ontvangt géén inrijkaart. U kunt de parkeergarage te voet verlaten via een trap naar de begane grond. De uitgang van de parkeergarage bevindt zich aan de achterzijde van het ‘Argonaut’ gebouw. Aan de andere zijde van het gebouw bevindt zich de entree.

Bij de in/uitgang van de parkeergarage op de begane grond vindt u de betaalautomaat. Wanneer u terugkeert naar uw auto, voert u het kenteken van uw auto in op de automaat, en vervolgens rekent u af (parkeertarief € 2,60 per uur).

Let op: er bevindt zich geen lift in de parkeergarage. De uitgang is daarom niet geschikt voor mindervaliden. Wel kunt u -na overleg- vanuit de parkeergarage het gebouw worden binnen gelaten door één van onze medewerkers. Wanneer u van tevoren contact met ons opneemt, houden wij rekening met uw komst.

Is parkeergarage ‘Argonaut’ vol, dan is het mogelijk om met een creditcard te parkeren bij de naastgelegen P+R parkeerplaats van Q-Park aan de Barchman Wuytierslaan.