Creatieve Werkplaats Tilburg sluit de deuren

Creatieve Werkplaats Tilburg sluit de deuren

Het bestuur van Alzheimer Nederland, afdeling Midden-Brabant heeft besloten om per 1 januari de Creatieve Werkplaats Tilburg te sluiten. Ondanks de nodige inspanningen is het helaas niet gelukt om in het afgelopen half jaar voldoende nieuwe mensen aan de werkplaats te binden.

Met pijn in het hart hebben de vrijwilligers van de Creatieve Werkplaats donderdag 21 december afscheid genomen, tezamen met alle creatievelingen die de werkplaats trouw op donderdagochtend bezochten. “In al die tijd is er iets moois ontstaan. Sommigen van ons waren de creativiteit verloren maar konden onder begeleiding weer aan de slag, anderen zochten een plaats waar ze zichzelf en samen konden zijn”, vertelt Karin Opperman. “Met een enorme onderlinge band kijken deelnemers, mantelzorgers en vrijwilligers terug op 4 hele mooie jaren van een nieuw gevonden vriendschap.”

IMG_0321.jpg

Indien er aansluiting gevonden wordt met andere projecten, zal de werkplaats overigens onmiddellijk weer geopend kunnen worden als daar ook behoefte aan is.

IMG_0340.jpg

 

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door