Collecte bedankt

Dankuwel!

We zijn enorm blij met u

Wat geweldig dat u zich (weer) heeft ingezet voor onze collecte. We zijn u enorm dankbaar, want mede dankzij u kan ook komend jaar weer nieuw onderzoek worden gefinancierd. Zo komen we steeds een stapje dichterbij onze droom: een toekomst zonder dementie.

Bedankt, ook namens Sharon

Dementie treft niet alleen ouderen. Zoals Wilco (50), de man van Sharon. Zij zag hem als begin veertiger langzaam veranderen. De leuke, stoere man, die middenin het leven stond, werd passief en emotieloos. Pas toen Wilco 47 was, kreeg hij de diagnose frontotemporale dementie (FTD).

Sharon heeft veel steun aan ervaringen van mensen die net als zij zorgen voor iemand met dementie. Daarom vertelde ze onlangs in het tv-programma Onvergetelijke Herinneringen op SBS6 over haar eigen ervaringen.

Net zoals u collecteert Sharon voor Alzheimer Nederland. Het is hartverwarmend om te zien dat zoveel mensen hetzelfde willen: een toekomst zonder dementie.

Ook Sharon wil u graag bedanken.

De tussenstand

De uiteindelijk opbrengst is nog niet bekend, maar de tussenstand is al veelbelovend:

1.867.897

Wat een geweldig bedrag heeft u met elkaar opgehaald!

Onderzoek mede mogelijk gemaakt door…. u!

Mede dankzij de opbrengsten van de collecteweek kunnen wij meer onderzoek mogelijk maken. Geweldig! Wij informeren u graag over de status van deze verschillende onderzoeken:

Heeft u ons speldje al?

Ons unieke Vergeet-mij-niet-speldje is hét symbool voor een toekomst zonder dementie. Veel van onze collectanten dragen het al met trots en laten hiermee zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten.

Heeft u het speldje nog niet, of bent u de uwe misschien verloren? Vraag dan nu het gratis speldje aan. We sturen u deze zo snel mogelijk toe.

Vraag het speldje aan

Vergeet-mij-niet-speldje banner.jpg