Collecte bedankt

Dankuwel!

We zijn enorm blij met u

Wat geweldig dat u zich (weer) heeft ingezet voor onze collecte. We zijn u enorm dankbaar, want mede dankzij u kan ook komend jaar weer nieuw onderzoek worden gefinancierd. Zo komen we steeds een stapje dichterbij onze droom: een toekomst zonder dementie.

De tussenstand

De uiteindelijk opbrengst is nog niet bekend, maar de tussenstand is al fantastisch

1.905.771

Wat een geweldig bedrag heeft u met elkaar opgehaald! De recordopbrengst van 2017 is verbroken. De collecte-opbrengst groeit nu al vijf jaar op rij, en dat is uniek in Nederland. 

Onderzoek mede mogelijk gemaakt door…. u!

Mede dankzij de opbrengsten van de collecteweek kunnen wij meer onderzoek mogelijk maken. Geweldig! Wij informeren u graag over de status van deze verschillende onderzoeken:

Column: Het bonnetje van de slager - door Jetske van der Schaar

Jetske.jpg

Jetske van der Schaar is drager van het alzheimergen. Ze schrijft elke maand een blog voor Alzheimer Nederland. Dit keer schrijft ze over haar vriendin die collecteert en een bijzondere ontmoeting aan de deur had. 

"Net als duizenden vrijwilligers is ook mijn lieve vriendin collectant. In haar razend drukke leven doneert ze niet alleen haar geld, maar maakt ze ook haar avonden vrij, in de hoop dat tijd van haar zal leiden tot meer tijd voor mij - en al die anderen waarvan ze de namen, de gezichten en de verhalen niet kent."

Heeft u ons speldje al?

Ons unieke Vergeet-mij-niet-speldje is hét symbool voor een toekomst zonder dementie. Veel van onze collectanten dragen het al met trots en laten hiermee zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten.

Heeft u het speldje nog niet, of bent u de uwe misschien verloren? Vraag dan nu het gratis speldje aan. We sturen u deze zo snel mogelijk toe.

Vraag het speldje aan

Vergeet-mij-niet-speldje banner.jpg