Omgaan met dementie

Hoe kunt u het beste omgaan met dementie? Wij geven u tips en advies over hoe u kunt omgaan met dementie als het uzelf treft, een dierbaar persoon in uw omgeving of iemand in uw buurt, in de supermarkt of op het werk.

U heeft zelf dementie

Vaak merkt u bij dementie dat er dingen anders gaan dan u van uzelf gewend bent. Het is soms lastig om precies te begrijpen wat er aan de hand is. U vraagt zich misschien af hoe u het beste kunt omgaan met dementie. Wij geven u graag advies en tips. 

> Ga naar dementie.nl

Uw naaste heeft dementie

Dementie.nl is hét online platform van Alzheimer Nederland voor iedereen die betrokken is bij dementie. U vindt hier informatie over dementie, tips en ervaringsverhalen. Hiermee willen we u helpen om goed voor uzelf en uw naaste te zorgen.

> Ga naar dementie.nl 

Training omgaan met

Heeft u nog niet zoveel te maken gehad met dementie in uw omgeving? En wilt u graag weten hoe u contact maakt met mensen met dementie? Bekijk dan ons trainingsaanbod op samendementievriendelijk.nl. 

> Bekijk het trainingsaanbod

Bestel de brochure Diagnose dementie, en nu?

Wilt u meer lezen over dementie, de vormen van dementie, het ziekteverloop en hoe u ermee om kunt gaan? Bestel dan onze gratis brochure Diagnose dementie, en nu?

> Per e-mail ontvangen   > Per post ontvangen