Ga direct naar de contentGa direct naar de footer

Eenmalig doneren

Er zijn veel mogelijkheden om eenmalig te doneren, zoals doneren via iDEAL of doneren via QR-code. Steun je via ons donatieformulier, dan kunnen we je persoonlijk bedanken ♥. Je kunt je gift ook direct overmaken op ons rekeningnummer: NL 13 INGB 0000 00 2502  of anoniem doneren.
Help je mee?

3 vrouwen in een restaurant aan tafel

Maandelijks doneren

Onderzoek naar dementie duurt vaak meerdere jaren. Wij kunnen dit onderzoek alleen steunen als er zekerheid is over onze inkomsten. Maandelijkse of jaarlijkse donaties geven ons die zekerheid. 

Jonge vrouw omhelst een oudere vrouw

Doneren ter nagedachtenis

Met een donatie ter nagedachtenis aan je dierbare kun je op een speciale en waardevolle manier je geliefde herinneren en tegelijkertijd anderen helpen.

Geel hart met daar omheen vergeet-mij-nietjes

Grote gift

Met een grote gift draag je gericht bij aan een toekomst zonder dementie. Dat kan ook vanuit een (familie)stichting of kerkelijke organisatie. 

Ouder stel aan tafel bladerend in een boek

Nalaten

Laat een toekomst zonder dementie na! Met een gift in je testament help je mee om dementie te stoppen. Wil je iets nalaten aan Alzheimer Nederland? Het stappenplan in onze brochure kan je hierbij helpen. 

Wanda en schoonvader

Schenken met belastingvoordeel

Schenk je periodiek aan Alzheimer Nederland of ben je dit van plan? Dan kan het een goed idee zijn om te schenken met belastingvoordeel. Hierdoor bespaar je geld of kun je meer doneren zonder dat dit iets extra’s kost. 

Vrouw legt uit aan man hoe het doneren werkt op een ipad

Doneren met een giftbox

Op een bijzondere manier geld inzamelen voor een toekomst zonder dementie? Bestel onze giftbox en zamel geld in tijdens een feestje, actie of via een uitvaartcollecte

Donatieboxen

Andere manieren om te steunen

Wist je dat er ook manieren zijn om ons te steunen zonder te doneren? Bijvoorbeeld door mee te spelen met de Vriendenloterij. Of bij het boeken van een vakantie of een weekendje weg via Booking.com. 

Iemand die op een laptop bezig is

Meer informatie

Zoon die iets laat zien op zijn telefoon aan zijn moeder