Eenmalig doneren

Er zijn veel mogelijkheden om eenmalig te doneren, zoals doneren via iDEAL of doneren via QR-code. Je kunt ook direct je gift overmaken op ons rekeningnummer: NL 13 INGB 0000 00 2502. Steun je via ons donatieformulier, dan kunnen we je persoonlijk bedanken ♥. Help je mee?

> Lees meer over eenmalig doneren

Maandelijks doneren

Onderzoek naar dementie duurt vaak meerdere jaren. Wij kunnen dit onderzoek alleen steunen als er zekerheid is over onze inkomsten. Maandelijkse of jaarlijkse donaties geven ons die zekerheid.  

> Lees meer over maandelijks doneren

Doneren ter nagedachtenis

Met een donatie ter nagedachtenis aan je dierbare kun je op een speciale en waardevolle manier je geliefde herinneren en tegelijkertijd anderen helpen.

> Lees meer over doneren ter nagedachtenis

Grote gift

Met een grote gift draag je gericht bij aan een toekomst zonder dementie. Dat kan ook vanuit een (familie)stichting of kerkelijke organisatie. Je kiest zelf de precieze bestemming van je gift. 

> Lees meer over een grote gift

Nalaten

Laat een toekomst zonder dementie na! Met een gift in je testament help je mee om dementie te stoppen. Wil je iets nalaten aan Alzheimer Nederland? Het stappenplan in onze brochure kan je hierbij helpen. 

> Lees meer over nalaten

Schenken met belastingvoordeel

Schenk je periodiek aan Alzheimer Nederland of ben je dit van plan? Dan kan het een goed idee zijn om te schenken met belastingvoordeel. Hierdoor bespaar je geld of kun je meer doneren zonder dat dit iets extra’s kost. 

> Lees meer over schenken met belastingvoordeel

Doneren met een giftbox

Op een bijzondere manier geld inzamelen voor een toekomst zonder dementie? Bestel onze giftbox en zamel geld in tijdens een feestje, actie of via een uitvaartcollecte

> Bestel de giftbox

Andere manieren om te steunen

Wist je dat er ook manieren zijn om ons te steunen zonder te doneren? Bijvoorbeeld door mee te spelen met de Vriendenloterij. Of bij het boeken van een vakantie of een weekendje weg via Booking.com. 

> Lees meer over andere manieren van steunen

Meer informatie