Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Wat maakt u als grote gever mogelijk  
Samen met u kunnen we onze ambities verwezenlijken. Oplossingen voor dementie dichterbij brengen door te investeren in onderzoek. Onderzoek naar preventie en genezing in de toekomst maar ook naar praktische oplossingen voor een beter leven met dementie nu. Daarnaast kunnen we ons gezamenlijk, met hart en ziel, inzetten om de belangen te behartigen van mensen met dementie en mantelzorgers. Niet alleen in de Tweede Kamer, maar ook bij gemeentes en zorgverzekeraars. Zodat er rekening met hen wordt gehouden en ze echt worden gezien. Veel mantelzorgers zijn bovendien overbelast. Met uw bijdrage krijgen zij ondersteuning en advies om de zorgen te verlichten. Onder meer via het platform dementie.nl, 246 Alzheimer Cafés en de DementieLijn.  

U bent van grote betekenis  
De groep mensen met dementie neemt helaas toe. In 2040 is het aantal verdubbeld naar een half miljoen. Dementie wordt al volksziekte nummer 1 genoemd omdat de impact op zowel de patiënt als de omgeving heel groot is.  

Mogelijk heeft u in uw omgeving te maken (gehad) met dementie en wilt u ons steunen. We gaan graag met u in gesprek over wat we samen kunnen betekenen voor mensen met dementie en een toekomst zonder dementie. Uw bijdrage is van grote betekenis, voor nu en in de toekomst! 

Persoonlijk contact 
Heeft u vragen of wilt u vrijblijvend advies? Neemt u dan contact op met Caroline van Gein, adviseur en relatiemanager bijzondere giften, telefonisch via 033-3032561 of per e-mail naar [email protected].  

Hartelijk dank voor uw betrokkenheid. Uw bijdrage is van groot belang, zowel nu als in de toekomst. 

Gerjoke Wilmink,  
directeur-bestuurder Alzheimer Nederland