Hoe werkt huis-aan-huis-werving?

Het hele jaar door, behalve rondom onze collecteweek begin november, gaan enthousiaste studenten op pad om persoonlijk in gesprek te gaan met geïnteresseerden aan de deur. Dit gebeurt op werkdagen tot 21:00 uur en op zaterdag tot 20:00 uur. Je herkent onze wervers aan hun gele jas met het logo van Alzheimer Nederland. Daarnaast dragen ze een ID-badge om zich te kunnen legitimeren. 

Onthoud dat onze wervers nooit om contant geld vragen, zoals collectanten dat doen. Ze vragen of je donateur van Alzheimer Nederland wilt worden met een vast bedrag per maand. Als je dat wilt, noteren ze je gegevens op een tablet. Ter controle ontvang je een sms-bericht, waarop je ter plekke akkoord geeft. Na het gesprek ontvang je een bevestigingsmail met de gemaakte afspraken, of een brief als je die liever hebt. 

Je kunt zelf heel makkelijk bekijken of wij in je buurt actief zijn. Kijk daarvoor op https://wervingsrooster.cbf.nl/.

Waarom doneren aan Alzheimer Nederland?

Met jouw bijdrage help je mee aan een toekomst zonder dementie. Daarnaast help je Alzheimer Nederland om advies en hulp te bieden aan iedereen die nu met dementie te maken krijgt. Zij vinden een luisterend oor bij de Alzheimer Telefoon, of delen hun ervaringen met lotgenoten bij Alzheimer Cafés. Kortom: wij zijn er voor je als jij of een naaste met dementie te maken krijgt. Maar dat kan alleen met de hulp van onze donateurs. Help je mee?

Doneer nu  Veelgestelde vragen over doneren