De voordelen van doneren via machtiging

Wil je ons werk steunen via een automatische afschrijving? Daar zijn we je enorm dankbaar voor! Het heeft voor jou en voor ons veel voordelen:  

Wetenschappelijk onderzoek kost veel geld en duurt lang. Wij kunnen onderzoek alleen garanderen als er zekerheid is over inkomsten. Een automatische afschrijving geeft ons die zekerheid.
Eén telefoontje is genoeg om je bijdrage direct stop te zetten als je dat wilt. Je zit dus nergens aan vast. 
Bij een bijdrage van minimaal € 25 per jaar ontvang je 3 keer per jaar ons magazine Alz...

Hoe doneer ik via machtiging?

Doneren via machtiging is een veilige manier om Alzheimer Nederland maandelijks of jaarlijks te steunen. Je kunt ons op twee manieren steunen via machtiging. We leggen het je uit in dit stappenplan: 

1. Wil je ons steunen met een online machtiging? Ga dan naar ons donatieformulier. Je kunt ons ook steunen via een SEPA-machtiging. Deze ontvang je via de post en kun je ingevuld naar ons opsturen via de post. De volgende stappen gelden voor beide mogelijkheden:
2. Kies of je maandelijks of jaarlijks wilt doneren en vul het bedrag in dat je wilt doneren.
3. Vul je gegevens in.
4. In het online formulier vul je als laatste je IBAN-nummer in. Op het SEPA-formulier moet je ook nog een handtekening zetten. Stuur het online formulier in of doe het SEPA-formulier op de post.
5. Je hebt ons gemachtigd om maandelijks of jaarlijks een bedrag van je rekening af te schrijven. Als bedankje ontvang je ons Vergeet-mij-niet-speldje ♥.

Waarom doneren aan Alzheimer Nederland?

Als je met dementie te maken krijgt, zelf of bij een dierbare, zijn wij er voor je. Alzheimer Nederland biedt dankzij de steun van donateurs hulp en advies bij dementie. Daarnaast dragen wij bij aan onderzoek voor een toekomst zonder dementie en een dementievriendelijke samenleving. Juist nu is het belangrijk dat het onderzoek door blijft gaan! Dat kan alleen als er meer geld voor onderzoek komt. Help je mee?