SMS 'ALZHEIMER' naar 4333

Wilt u doneren aan Alzheimer Nederland? Dit kan onder andere per SMS. U doneert eenmalig € 3, zonder dat u vast zit aan een abonnement. Doneren via SMS is een eenvoudige en snelle manier van geven.

Heeft u een vraag over het bericht van 29 oktober over collecteren via WhatsApp? Kijk dan bij onze veelgestelde vragen over de mobiele collecte.

Hoe werkt doneren per sms?

Doneren via SMS aan Alzheimer Nederland is eenvoudig. Stuur een sms-bericht met ‘ALZHEIMER’ naar 4333. U ontvangt meteen een SMS terug met een bevestiging van uw donatie. Uw provider brengt uw donatie, samen met de eventuele telefoonkosten bij u in rekening.

 

Geen abonnement

Doneren per SMS is eenvoudig, betrouwbaar en eenmalig. U zit niet vast aan een abonnement. U geeft een eenmalige donatie van € 3 aan Alzheimer Nederland.

 

Privacy

Doneert u per sms? Dan nemen wij uw gegevens op in een gegevensbestand. We behandelen uw gegevens vertrouwelijk, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming en geven ze niet aan derden. Lees hier meer over in ons privacystatement.

Na uw SMS kan het zijn dat wij u bellen om meer uit te leggen over ons werk en op welke manieren u nog meer kunt bijdragen. Wij bellen u ook als u staat ingeschreven bij het Bel-me-niet-register. Dit mag, omdat u Alzheimer Nederland steunde per SMS. Wilt u niet dat wij u bellen? Mail dan ‘Ik wil niet gebeld worden’ en uw telefoonnummer naar info@alzheimer-nederland.nl.

Vragen over doneren per SMS?

Heeft u een vraag? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer (033) 303 25 02 of ons contactformulier

Doneer op een andere manier

Kies voor een manier van doneren die bij u past. Wilt u eenmalig een bedrag overmaken of liever meer informatie over schenken met belastingvoordeel?

Alles over doneren >