Hoe doneer ik via SMS?

Doneren via SMS is simpel en snel. Het gaat om een eenmalige donatie van €3. Je zit dus nergens aan vast. Volg deze stappen om via SMS te doneren: 

1. SMS het woord ‘ALZHEIMER’ naar 4333.
2. Je krijgt meteen een bevestiging van je donatie. Je provider brengt de donatie, samen met de eventuele telefoonkosten bij je in rekening. Bedankt voor je steun ♥.

 

SMS nu 'Alzheimer' naar 4333

De cijfers 4333 zijn niet toevallig. Toen er nog geen smartphones waren, gebruikte je de toetsen 4333 namelijk om op je mobiele telefoon het woord ‘geef’ te typen!

Waarom doneren aan Alzheimer Nederland?

Mensen met dementie en hun naasten helpen om de kwaliteit van leven te verbeteren. Daar zorgen wij voor, met jouw hulp! Dankzij jouw bijdrage kunnen wij niet alleen belangrijk onderzoek financieren, maar ook de belangen van mensen met dementie behartigen. Zo luiden wij bijvoorbeeld de noodklok als wachtlijsten ontstaan in de dementiezorg. En delen we ervaringen en adviezen met politiek Den Haag, lokale politiek en zorgorganisaties. Help je mee?

Privacy

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Wanneer je via SMS doneert, nemen we je gegevens op in een gegevensbestand. We gaan daar vertrouwelijk mee om, volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Na je SMS kan het voorkomen dat wij je bellen om meer uit te leggen over ons werk en op welke manieren je nog meer kunt bijdragen. Dat gebeurt ook als je in het Bel-me-niet-register staat, omdat je ons hebt gesteund per SMS. Word je liever niet gebeld? Mail dan ‘Ik wil niet gebeld worden’ en je telefoonnummer naar info@alzheimer-nederland.nl