Steun ons als bedrijf

Wij werken aan een toekomst zonder dementie en daarbij is de steun van partners en bedrijven onmisbaar. Steeds meer mensen krijgen te maken met dementie in hun omgeving. En ook het aantal werkende mantelzorgers voor mensen met dementie neemt toe. Gelukkig weten steeds meer bedrijven dat zij kunnen bijdragen aan een toekomst zonder dementie. Een actie, een online collectebus of een zakelijk donatie? Wij zijn u ontzettend dankbaar!

Drie manieren om bij te dragen

Bedrijven in actie

foto spinningmarathon.jpg

Beteken samen met collega’s of met uw bedrijf iets voor mensen met dementie en hun naasten. Kom in actie, doneer een vast bedrag per product of zet uw jubileum in het teken van dementie. 

Meer informatie over bedrijfsacties

 

Een online bedrijfscollectebus

online bedrijfscollectebus_0.jpg

Misschien wel één van de eenvoudigste manieren om met uw bedrijf bij te dragen aan een wereld zonder dementie: geld inzamelen met een online collectebus van Alzheimer Nederland.

Ontdek hoe online collecteren werkt

 

Doneren als bedrijf

doneren-als-bedrijf-2.jpg

Met uw (bedrijfs)gift kunt u het verschil maken! Bovendien zijn bedrijfsgiften in Nederland fiscaal aantrekkelijk: u kunt de gift aftrekken van de vennootschapsbelasting.

Doneer nu

 

Zakelijk handschudden.jpg

 

 

Partners en samenwerkingen

Alzheimer Nederland bouwt aan een toekomst zonder dementie en een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Natuurlijk kunnen we dit niet alleen. Onze partners dragen daar op hun eigen manier aan bij. 

Zo hebben we duurzame meerjarige partnerships. Iedere partner draagt op zijn eigen manier bij. Samen boeken we prachtige resultaten. 

Bekijk onze partners

quote elke 12 minuten klein_0.png

De bijdrage van uw bedrijf helpt!

1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Bij vrouwen is dit zelfs 1 op de 3. Dankzij onze donateurs kunnen we meer onderzoek mogelijk maken én mensen met dementie en hun naasten ondersteunen.

  • We bieden informatie en advies en komen op voor betere zorg
  • We investeerden in 2017 vijf miljoen euro in wetenschappelijk onderzoek
  • We verwachten binnen 5 jaar grote doorbraken in preventie en behandeling van dementie

Contactpersoon_zakelijk.jpg

Meer weten?

Wilt u meer weten over hoe u Alzheimer Nederland met uw bedrijf kunt steunen? Neem dan contact op met Carolien van IJsendoorn of Carolien Verheijde. 

T: (033) - 303 25 72
E: zakelijk@alzheimer-nederland.nl

Bedrijfsgiften fiscaal aftrekbaar

Doneert u met uw bedrijf aan Alzheimer Nederland? Dan mag u die gift(en) van de winst aftrekken. Per jaar bedraagt de aftrek ten hoogste 50% van de winst, met een maximum van € 100.000. Voorwaarde is dat u de giften schriftelijk kunt bewijzen.

Wist u dat bedrijfskosten volledig aftrekbaar zijn? Denkt u daarbij aan het sponsoren van een activiteit of het plaatsen van een advertentie. Alzheimer Nederland heeft de ANBI status. Daardoor kunt u van belastingaftrek profiteren

Anbi.png