Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Met een kerstpakket wenst u uw medewerkers een prettige kerst. Dat niet alleen, een kerstpakket is ook een blijk van waardering aan uw medewerkers. Helaas zijn de kerstdagen voor mensen met dementie en hun naasten soms een stressvolle periode zijn. Laat daarom juist rond de kerstdagen zien dat we hen niet vergeten.

Vergeet-mij-niet-sleutelhanger

Deze mooie Vergeet-mij-niet-sleutelhanger past altijd in uw kerstpakket. Een origineel cadeautje en staat goed aan iedere sleutelbos! Bestel voor € 3,95 per stuk of een set van 3 sleutelhangers voor 10 euro. 

Vergeet-mij-niet-sleutelhanger

Vergeet-mij-niet-hangertje

Bestel een zilveren, zilver-blauwe of verguld Vergeet-mij-niet-hangertje. Mooi voor aan een ketting, bedelarmband of om zelf een sieraad mee te maken. Uw medewerkers of relaties kunnen zelf kiezen hoe ze het hangertje gebruiken!

  • Drie varianten: Sterling zilver (925s), Sterling Zilver met blauw en verguld Sterling zilver.
  • Afmetingen: 13 x 15 mm. Verpakt in een mooi blauw fluwelen zakje.
  • Zilveren en blauwe hangertje: 15 euro per stuk. Verguld hangertje: 25 euro.
Vergeet-mij-niet-hangertjes blauw, zilver en verguld

Set Vergeet-mij-niet-speldjes

Het bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Een kleine simpele toevoeging aan uw kerstpakket. U kunt de speldjes ook weggeven op een event.

Vergeet-mij-niet-speldje

Vragen?

Heeft u een vraag over het bestellen van Vergeet-mij-nietjes? Neem dan contact met Carolien van IJsendoorn via het telefoonnummer (033) 303 25 72 of per mail [email protected].

Anders doneren?

Steun ons met een zakelijke donatie, organiseer een actie sponsor ons. Ook kunt u zich als partner aan ons verbinden. Wat past het beste bij uw bedrijf?