Start een inzamelactie via Facebook 

Bijna jarig? Bij een verjaardag horen cadeautjes. Maar weet u ook heel vaak niet wat u voor uw verjaardag moet vragen? Of vindt u cadeaus helemaal niet zo belangrijk en draagt u liever bij aan een goed doel? Via Facebook start u nu heel gemakkelijk een inzamelactie voor Alzheimer Nederland en vraagt u uw vrienden om een bijdrage in de strijd tegen dementie.

Als u gebruik maakt van Facebook en u uw verjaardag hebt ingevuld, dan ontvangt u ongeveer twee weken voor deze datum een uitnodiging om een inzamelactie te starten. In een paar simpele stappen maakt u en actie aan om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland. Het werkt als volgt:   

  • Klikt op de button ‘geld inzamelen’ of ‘start jouw inzamelactie’.
  • Selecteer Alzheimer Nederland als goed doel.
  • Vul het bedrag in dat u minimaal wilt ophalen en tot wanneer uw actie loopt.
  • Geef de actie een naam en voeg toe waarom u een inzamelactie start voor Alzheimer Nederland. Een standaardbericht wordt automatisch geplaatst. Pas deze gerust aan want hoe persoonlijker hoe beter!
  • Voeg een persoonlijke foto toe of kies een van de voorgestelde foto’s.
  • De actie is nu aangemaakt en direct klaar voor gebruik! Deel uw actie met uw Facebookvrienden zodat ze direct kunnen doneren.

Facebook verzamelt alle binnengekomen donaties en maakt deze eens in de twee weken over aan Alzheimer Nederland. Facebook brengt geen kosten in rekening, alle donatie komen 100% ten goede aan het goede doel.

Net jarig geweest?
Geen probleem! Uiteraard kan u via Facebook ook een andere inzamelactie starten voor Alzheimer Nederland. Inspiratie of tips nodig? Bekijk ons actieplatform


Start nu een inzamelactie