Gedichten dementie

Als u te maken heeft met dementie komt er veel op u af. Een gedicht of mooie spreuk kan troost bieden of voor herkenning zorgen. We delen graag de mooiste gedichten met u. Soms geschreven vanuit de ogen van een persoon met dementie, soms geschreven door een mantelzorger.

Via onze gedichtennieuwsbrief ontvangt u wekelijks een mooi gedicht per mail. Wilt u liever een boekje op de keukentafel waar u in kunt bladeren? Bestel dan ons inspiratieboekje

Gedichtenwedstrijd 'Jij blijft de liefste...'

‘Jij blijft de liefste …’. Dat is het thema van de gedichtenwedstrijd op dementie.nl, ons platform voor mantelzorgers. Of u nu wekelijks samen biljart of dagelijks voor iemand zorgt, uw naaste met dementie blijft bijzonder voor u. Dat gevoel willen we terugzien in het gedicht dat u schrijft.

Schrijf een mooi gedicht binnen het thema 'Jij blijft de liefste...' en stuur het voor 10 augustus naar gedichten@dementie.nl onder de vermelding van Gedichtenwedstrijd ‘Jij blijft de liefste…’.  U maakt kans op publicatie van uw gedicht in ons magazine Alz… van december 2018 en op dementie.nl. Let er wel op dat uw gedicht voldoet aan de voorwaarden

Meer informatie over de gedichtenwedstrijd

Inspiratieboekje met gedichten

“Wat je in je hart bewaart, raak je nooit meer kwijt”

We krijgen veel mooie spreuken en gedichten over dementie binnen. We hebben deze gebundeld in een boekje. Voor herkenning, ontroering en kracht aan iedereen die met dementie te maken heeft.

Spreukenboekje-voorbeeld.jpg

Gedichtennieuwsbrief

Wekelijks delen wij inspirerende gedichten via onze gedichtennieuwsbrief. Wilt u elke week een prachtig gedicht in uw mail? Schrijf u nu in.

  • *

Gedichten op Facebook

Op onze Facebookpagina delen we regelmatig tips, spreuken en gedichten. We hopen u daarmee een hart onder de riem te steken.

 

Volg ons op Facebook