Steun met een grote gift

Onze donateurs brengen een toekomst zonder dementie elke dag een stap dichterbij. Met een grote gift kunt u gericht bijdragen aan deze toekomst. Het is uiteraard ook mogelijk bij te dragen vanuit een (familie)stichting, vermogensfonds of kerkelijke organisatie.

Wij vinden het belangrijk dat de bestemming van uw donatie aansluit bij uw wensen. Hoe wilt u bijdragen?

Bijdragen met een grote gift

U kunt op eenvoudige en veilige wijze online doneren. 

Doneer online 

Wilt u niet online doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: ​NL 13 INGB 0000 0025 02 t.n.v. Alzheimer Nederland. We willen u graag bedanken voor uw gift. Wanneer u bij het overmaken van de donatie uw naam en adres toevoegt bij de omschrijving, dan weten wij dat we contact met u mogen opnemen.  

Bent u voornemens 10.000 euro of meer bij te dragen en wilt u dit een speciale bestemming geven? Dan bespreken wij met u graag de mogelijkheden en ontvangt u een projectvoorstel gebaseerd op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een specifiek wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken of een Fonds op Naam oprichten?

Wilt u met maximaal belastingvoordeel doneren, dan kunt u een periodieke schenking overwegen. 

Voor vrijblijvend, persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Caroline van Gein, relatiemanager bijzondere giften, via tel: (033) 303 25 61.

Brochure Onderzoek naar dementie

Is dementie ooit te stoppen? Om die vraag te kunnen beantwoorden, leest u in deze brochure wat we al weten en nog willen weten over dementie. Onder andere over de zoektocht naar antwoorden door wetenschappers wereldwijd en in Nederland en het laat zien hoe ver we zijn in de strijd tegen dementie.

Brochure Onderzoek naar dementie

  Brochure Schenken met belastingvoordeel

  Brochure Schenken.jpg

  Een losse schenking is aftrekbaar van de belasting, mits het totaal van uw giften per jaar boven een bepaalde 'drempel' uitkomt (1% van uw jaarlijkse inkomen). Schenkt u minimaal vijf jaar achter elkaar via een periodieke schenking, dan maakt u aanspraak op belastingvoordeel zonder deze drempel. 

  Vraag de brochure aan

  Wilt u meer weten?

  Relatiemanager_Caroline_van_Gein.jpg

  Met uw steun komen we steeds dichter bij een oplossing! U kunt het verschil maken voor de mensen met dementie nu en in de toekomst. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

  Neem voor meer informatie contact op met Caroline van Gein, relatiemanager bijzondere giften.
  E: c.vangein@alzheimer-nederland.nl
  T: (033) 303 25 61

  U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.

  Praktische informatie

  Rekeningnummer Alzheimer Nederland: NL 13 INGB 00 0000 2502
  Fiscaal nummer (RSIN): 0096.05.393
  ANBI: Alzheimer Nederland is een ANBI en hoeft als zodanig geen erf- of schenkbelasting te betalen.