Steun met een grote gift

Onze donateurs brengen een toekomst zonder dementie elke dag een stap dichterbij. Met een grote gift kunt u gericht bijdragen aan deze toekomst. Het is uiteraard ook mogelijk bij te dragen vanuit een (familie)stichting, vermogensfonds of kerkelijke organisatie waarbij u betrokken bent.

Wij vinden het belangrijk dat de bestemming van uw donatie aansluit bij uw wensen. Hoe wilt u bijdragen?

Bijdragen met een grote gift

U kunt op eenvoudige en veilige wijze online doneren. Wij houden u graag op de hoogte van de activiteiten die mede dankzij uw steun gerealiseerd worden. Op het online donatieformulier kunt u aangeven of u op de hoogte gehouden wilt worden. 

Doneer online 

Wilt u niet online doneren, dan kunt u uw bijdrage overmaken op rekeningnummer: ​NL 13 INGB 0000 0025 02 t.n.v. Alzheimer Nederland. Of draag met maximaal belastingvoordeel bij via een periodieke schenking. U kunt ons doorgeven hoe u op de hoogte wilt blijven van de besteding van uw gift. Neem contact op met Caroline van Gein, relatiemanager bijzondere giften, via tel (033) 303 25 61 om uw wensen te bespreken.

Gift met een speciale bestemming

Bent u voornemens 10.000 euro of meer bij te dragen en wilt u dit een speciale bestemming geven? Dan bespreken wij met u graag de mogelijkheden en ontvangt u een projectvoorstel gebaseerd op uw wensen. Wilt u bijvoorbeeld een specifiek wetenschappelijk onderzoek mogelijk maken of een Fonds op Naam oprichten? Voor vrijblijvend, persoonlijk advies kunt u contact opnemen met Caroline van Gein, relatiemanager bijzondere giften, via tel: (033) 303 25 61.

Uw belastingvoordeel

Een losse schenking is aftrekbaar van de belasting, mits het totaal van uw giften per jaar boven een bepaalde 'drempel' uitkomt (1% van uw jaarlijkse inkomen). Schenkt u minimaal vijf jaar achter elkaar via een periodieke schenking, dan maakt u aanspraak op belastingvoordeel zonder deze drempel. Lees meer over de mogelijkheden in onze brochure 'Schenken met belastingvoordeel'


Praktische informatie

Rekeningnummer Alzheimer Nederland: NL 13 INGB 00 0000 2502
Fiscaal nummer (RSIN): 0096.05.393
ANBI: Alzheimer Nederland is een ANBI en hoeft als zodanig geen erf- of schenkbelasting te betalen.

Wilt u meer weten?

Relatiemanager_Caroline_van_Gein.jpg

Met uw steun komen we steeds dichter bij een oplossing! U kunt het verschil maken voor de mensen met dementie nu en in de toekomst. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden die passen bij uw wensen.

Neem voor meer informatie contact op met Caroline van Gein, relatiemanager bijzondere giften.
E: c.vangein@alzheimer-nederland.nl
T: (033) 303 25 61

U kunt ook gebruik maken van ons contactformulier.