Kom in actie

Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij u past en maak uw actie tot een succes! Wij helpen u hieronder en op onze speciale actiesite www.inactievooralzheimer.nl graag op weg. 

 

Doneer uw opbrengsten

organiseer een eigen actie.jpg

Organiseer uw eigen actie

Zamel geld in tijdens een sportwedstrijd, benefietconcert of bv. door het verkopen van zelfgemaakte producten. Bekijk de actiesite voor tips en de mogelijkheid om makkelijk geld in te zamelen.

Ga naar de actiesite

Vierdaagse klein.jpg

Doe mee aan een actie

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals een hardloopwedstrijd of wandeltocht en laat u sponsoren. Of help een bestaand evenement tot een succes te maken.

Naar alle lopende acties

Giftbox.jpg

Bestel een giftbox

Wilt u op een mooie manier eenvoudig geld inzamelen? Bestel dan onze gratis giftbox. Daarmee zamelt u geld in tijdens bijvoorbeeld een feest, actie of uitvaart. Een prachtig gebaar!

Bestel de giftbox

Bestel onze promotiematerialen

promotiemateriaal-alzheimer-nederland

 

Op zoek naar manieren om uw actie tot een succes te maken? Onze promotiematerialen helpen met het onder de aandacht brengen van uw actie. Met onze vlaggen, spandoeken, banners en beachflags kan niemand meer om uw initiatief heen. En speciaal voor iedereen die meedoet aan een sportactiviteit, hebben wij een opvallend T-shirt ontworpen. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat u geld inzamelt voor de strijd tegen dementie.

Bestel promotiemateriaal

Meer weten over het organiseren van acties?

Laat je inspireren!

Vera_2527s_20Vettige_20Vijf_20_282_29.jpg

2bike4alzheimer.jpg

 

Collega_202bike4alzheimer.jpg

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies iets wat goed bij u past, dan wordt uw actie geheid een succes. Verkoop zelfgemaakte taarten, organiseer een survivalrun, doe mee aan 2bike4alzheimer of zamel lege statiegeldflessen in. Zo helpt u op een persoonlijke manier mee in de strijd tegen dementie. Dit kan alleen, samen met familie, vrienden, collega's of sportmaatjes. Velen ging u voor, dus laat u inspireren en kom ook in actie!

Bekijk de lopende acties