organiseer een eigen actie.jpg

Organiseer zelf een actie

Zamel geld in tijdens een sportwedstrijd, benefietconcert of bv. door het verkopen van zelfgemaakte producten. Bekijk de actiesite voor tips en de mogelijkheid om makkelijk geld in te zamelen.

Ga naar de actiesite

Vierdaagse klein.jpg

Doe mee aan een actie

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals een hardloopwedstrijd of wandeltocht en laat je sponsoren. Of help een bestaand evenement tot een succes te maken.

Naar alle lopende acties

Giftbox.jpg

Bestel een giftbox

Wil je op een mooie manier eenvoudig geld inzamelen? Bestel dan onze gratis giftbox. Daarmee zamel je geld in tijdens bijvoorbeeld een feest, actie of uitvaart. Een prachtig gebaar!

Bestel de giftbox

Bestel onze promotiematerialen

promotiemateriaal-alzheimer-nederland

 

Op zoek naar manieren om jouw actie tot een succes te maken? Onze promotiematerialen helpen met het onder de aandacht brengen van jouw actie. Met onze vlaggen, spandoeken, banners en beachflags kan niemand meer om uw initiatief heen. En speciaal voor iedereen die meedoet aan een sportactiviteit, hebben wij een opvallend T-shirt ontworpen. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat je geld inzamelt voor de strijd tegen dementie.

Bestel promotiemateriaal

Laat je inspireren!

Van jong tot oud: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies iets wat goed bij jou past, dan wordt jouw actie geheid een succes. Verkoop zelfgemaakte taarten, organiseer een survivalrun, doe mee aan 2bike4alzheimer of zamel lege statiegeldflessen in. Zo help jij op een persoonlijke manier mee in de strijd tegen dementie. Dit kan alleen, samen met familie, vrienden, collega's of sportmaatjes. Velen ging jou voor, dus laat je inspireren en kom ook in actie!

Sporten voor een goed doel

Inspiratie om geld in te zamelen

> Bekijk alle lopende acties

Vera_2527s_20Vettige_20Vijf_20_282_29.jpg

2bike4alzheimer.jpg

Collega_202bike4alzheimer.jpg