Kies hoe jij in actie komt

Donaties inzamelen? Online & contant

Naast een digitale feestbox of uitvaartbox, kun je ook een kartonnen donatiebox aanvragen. Gratis. Hiermee zamel je contante donaties in als je een feestje viert of een dierbare herdenkt.

Alles over donatieboxen

Contante donaties overmaken

Contante donaties kun je op verschillende manieren aan ons overmaken. 

Maak het totaalbedrag over aan Alzheimer Nederland, rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502. Vermeld daarbij je persoonlijke donatiekenmerk (dat staat in de brief die je krijgt bij je donatiebox). Heb je dit nummer niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina.

Heb je het contante geld ingezameld tijdens een actie? Doneer dan via je actiepagina het totaalbedrag aan je eigen actie. Zo wordt het contante bedrag dat je inzamelde, opgeteld bij je totale sponsorbedrag. Je mag het ook op onze bankrekening storten; vermeld dan de naam van je actie.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen of iets delen? Graag!

Overweeg je om ook in actie te komen voor mensen met dementie en hun dierbaren? En heb je een vraag, wil je iets delen of kunnen we je helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of (06) 57 45 24 88.