Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Jouw persoonlijke digitale feestbox

In een paar stappen staat jouw feestbox online:

Stap 1 Maak eerst je online feestbox aan.
Stap 2 Plaats er een mooie foto van jezelf en schrijf wat je wilt vieren. Vermeld ook waarom je het belangrijk vindt, om geen cadeaus maar donaties te krijgen.
Stap 3 Deel daarna de QR-code of de link naar je digitale feestbox, via je uitnodiging, sociale media, e-mail of Whatsapp.

Voorbeeld digitale feestbox Alzheimer Nederland

Bestel een kartonnen feestbox

Met de kartonnen feestbox geef je jouw gasten de mogelijkheid om via een envelop een donatie te doen. Bestel hier gratis een kartonnen feestbox en zet die op tafel tijdens je feest. Zijn er gasten die digitaal een (extra) donatie willen doen? Maak voor hen een digitale feestbox aan, download de daarbij behorende QR-code en plak deze op jouw box. Laat je gast de QR-code scannen, het bedrag kiezen en zo doneren.

Feestbox Alzheimer Nederland

Contante donaties overmaken

De opbrengsten van je feestje kun je op meerdere manieren overmaken aan Alzheimer Nederland:
  > Maak het bedrag gemakkelijk online over.
  > Of maak het bedrag over aan Alzheimer Nederland, rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502.

Vermeld altijd je persoonlijke donatiekenmerk uit de brief die je hebt ontvangen bij je Feestbox. Heb je dit nummer niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina.

De feestbox van Marieke en Albert

Toen (schoon)vader Wim overleed aan dementie, realiseerden Marieke en Albert van der Meer zich: mooie plannen moet je niet laten wachten. “We besloten te trouwen en zamelden bij die gelegenheid geld in via de feestbox van Alzheimer Nederland. Ter herinnering aan Wim.

trouwen

Vragen over de feestbox?

Wil je iets met ons delen over de digitale of kartonnen feestbox? Of kunnen we je ergens meehelpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via [email protected] of (06) 57 45 24 88.

Mira Stienen