Verschillende donatieboxen

Heb je iets te vieren waarvoor je dankbaar bent? Ga je afscheid nemen van iemand die overleed aan de gevolgen van dementie? Of wil je je actie voor Alzheimer Nederland promoten? Voor deze gelegenheden hebben we speciale (digitale) donatieboxen: de feestbox, de uitvaartbox en de actiebox.

Giftboxen Alzheimer Nederland


Feestbox

Heb je iets te vieren maar niet echt een verlanglijstje? Vraag dan om donaties. Voor een beter leven mét dementie en een toekomst zónder dementie. Bestel gratis de kartonnen feestbox en vraag je gasten om een donatie. Dat kan ook digitaal: maak je digitale feestbox aan.

Meer over de feestbox lees je hier 

Uitvaartbox

Met de uitvaartbox vraag je tijdens een uitvaart op gepaste wijze om een gift voor onderzoek naar dementie. Bestel gratis de uitvaartbox. En zet die neer bij de condoleance. Of maak een digitale uitvaartbox aan en vraag genodigden om een gift.

Meer over de uitvaartbox lees je hier

Actiebox

Met de kartonnen actiebox zamel je contact sponsorgeld in voor jouw actie. Zet hem op een plek waar veel mensen komen, zoals je favoriete koffietentje of winkel. Je bestelt de actiebox gratis. Digitaal geld inzamelen kan ook. Doe dat op je eigen actiepagina. Of start een online collectebus.

Contante donaties overmaken

Contante donaties kun je op verschillende manieren aan ons overmaken. 

Maak daarna het totaalbedrag over aan Alzheimer Nederland, rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502. Vermeld daarbij je persoonlijke donatiekenmerk (dat staat in de brief die je krijgt bij je giftbox). Heb je dit nummer niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina.

Heb je het contante geld ingezameld tijdens een actie? Doneer dan via je actiepagina het totaalbedrag aan je eigen actie. Zo wordt het contante bedrag dat je inzamelde, opgeteld bij je totale sponsorbedrag. Je mag het ook op onze bankrekening storten; vermeld dan de naam van je actie.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over een donatiebox?

Wil je iets met ons delen over de feestbox, de actiebox of de uitvaartbox? Of kunnen we je helpen met één van de (digitale) donatieboxen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of (06) 57 45 24 88.