Op een eenvoudige, maar toch bijzondere manier geld inzamelen voor een toekomst zonder dementie? Dit kan met onze giftbox! Vraag onze speciale giftbox aan en je kunt tijdens een feestje, een actie of een uitvaart geld inzamelen voor Alzheimer Nederland.

Bestel een giftbox >

Drie varianten

Er zijn drie varianten van de giftboxen. Organiseer je een feestje en heb je geen cadeauwensen? Met onze speciale feestbox kun je tijdens feestelijke momenten (zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen) op een originele manier een donatie vragen. Een prachtig gebaar!

Ook tijdens een uitvaart is het mogelijk om een gift voor Alzheimer Nederland te vragen. Hiervoor kun je onze speciale uitvaartbox aanvragen. En middels onze in-actie-voor-Alzheimerbox creëer je meer zichtbaarheid tijdens jouw actie.

Hoe werkt een giftbox aanvraag?

In-actie-giftbox

  1. Je bestelling verzenden wij binnen drie werkdagen. Voor het pakketje hoef je niet thuis te blijven, de envelop past door de brievenbus. Heb je de giftbox sneller nodig? Neem dan telefonisch contact op.
  2. Na ontvangst vouw je de giftbox eenvoudig in elkaar. Hoe je vouwt, staat in de vouwinstructie. Vervolgens kun je de giftbox meteen gebruiken!
  3. Wat doe je met het gedoneerde bedrag? In de brief bij de giftbox vertellen wij daar meer over. In deze brief vind je onder andere ons rekeningnummer en jouw persoonlijk betalingskenmerk.

Bestel een giftbox  

Kom in actie

Een actie opzetten is een prachtige manier om een goed doel steunen. Koppel de actie aan iets wat je leuk vindt. Of aan een mooie gelegenheid. Er is ontzettend veel mogelijk! 

In actie komen >

Ideeën voor een actie

Van bakken tot fietsen. Jong of oud. Alleen of met een team. Er is zoveel te doen! Wil je graag in actie komen en weet je zelf niet zo goed wat u kan doen? Wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje.

Bekijk de ideeën >