giftbox

Op een eenvoudige, maar toch bijzondere manier geld inzamelen voor een toekomst zonder dementie? Dit kan met onze giftbox! Vraag onze speciale giftbox aan en u kunt tijdens een feestje, een actie of een uitvaart geld inzamelen voor Alzheimer Nederland.

Bestel een giftbox >

Drie varianten

Er zijn drie varianten van de giftboxen. Organiseert u een feestje en heeft u geen cadeauwensen? Met onze speciale feestbox kunt u tijdens feestelijke momenten (zoals bruiloften, jubilea, verjaardagen) op een originele manier een donatie vragen. Een prachtig gebaar!

Ook tijdens een uitvaart is het mogelijk om een gift voor Alzheimer Nederland te vragen. Hiervoor kunt u onze speciale blauwe uitvaartbox aanvragen. En middels onze groene in-actie-voor-Alzheimerbox creëert u meer zichtbaarheid tijdens uw actie.

Hoe werkt een giftbox aanvraag?

In-actie-giftbox

  1. Uw bestelling verzenden wij binnen drie werkdagen. Voor het pakketje hoeft u niet thuis te blijven, de envelop past door de brievenbus. Heeft u de giftbox sneller nodig? Neem dan telefonisch contact op.
  2. Na ontvangst vouwt u de giftbox eenvoudig in elkaar. Hoe u vouwt, staat in de vouwinstructie. Vervolgens kunt u de giftbox meteen gebruiken!
  3. Wat doet u met het gedoneerde bedrag? In de brief bij de giftbox vertellen wij daar meer over. In deze brief vindt u onder andere ons rekeningnummer en uw persoonlijk betalingskenmerk.

Bestel een giftbox  

Kom in actie

Een actie op te zetten is een prachtige manier om een goed doel steunen. Koppel de actie aan iets wat u leuk vindt. Of aan een mooie gelegenheid. Er is ontzettend veel mogelijk! 

In actie komen >

Ideeën voor een actie

Van bakken tot fietsen. Jong of oud. Alleen of met een team. Er is zoveel te doen! Wilt u graag in actie komen en weet u zelf niet zo goed wat u kan doen? Wij zetten een aantal ideeën voor u op een rijtje.

Bekijk de ideeën >