Ga direct naar de contentGa direct naar de content

De wandeltocht

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling in een prachtige omgeving, de 15 kilometer lange wandeltocht biedt voor iedereen een uitdagende en betekenisvolle ervaring.

Tijdens deze bijzondere tocht staan we stil bij de herinneringen aan dierbaren en iedereen die leeft met dementie. Samen zetten we onze onmacht om in actie en zamelen we geld in om het onderzoek naar dementie te ondersteunen. De sfeer en samenhorigheid zullen dit jaar onvergetelijk zijn, of je nu fietst of wandelt.

De start en finish van de wandeltocht vinden plaats op dezelfde prachtige locatie in Amersfoort als de fietsroutes: het groen gelegen Leerhotel Het Klooster. Hier ontmoet je andere deelnemers, zowel wandelaars als fietsers, en maak je deel uit van een gemeenschap die zich inzet voor een gezamenlijk doel.

Praktische informatie

Datum en tijd: zaterdag 23 september 2023 vanaf 9.45 uur tot 17.00 uur

Kosten: €37,50 inclusief wandelshirt, route, entertainment en kopje koffie of thee bij aankomst

Locatie:Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.  

Aanmelden: Individueel of als groep (in dat geval meldt de teamcaptain de hele groep aan).  

Afstanden: Wandeltocht van 15km. Start- en finishterrein: Leerhotel Het Klooster in Amersfoort.

Accepteer cookies om de video te kunnen bekijken

Vragen of iets delen?

Overweeg je om mee te doen aan de HerinneringenRit? En heb je een vraag, wil je iets delen of kunnen we je helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via h[email protected] of (06) 57 45 24 88.

Mira Stienen