Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Inspiratie voor een actie

Wil je graag een actie opzetten, maar weet je niet zo goed wat je kunt gaan doen? Denk eens na over waar jij in uitblinkt. Dat talent kun je gebruiken om een leuke actie neer te zetten voor Alzheimer Nederland. Ben je creatief? Maak zelf armbandjes, sleutelhangers of waxinelichthouders. De sportievelingen doen mee aan de Nijmeegse 4-daagse of de HerinneringenRit, het fietsevenement van Alzheimer Nederland. Niet zo creatief of sportief? Er zijn nog zoveel meer opties.

Hoe werkt het?

Een actie opzetten is heel eenvoudig. Wij leggen je graag in een paar stappen uit wat je moet doen.

 1. Start een actie! 
  Heb je veel tijd of ben je van nature een organisatietalent? Zet dan een eigen actie op. Of koop een ticket voor een bestaand evenement, laat alles voor je organiseren en richt je helemaal op de prestatie. Maak op ons speciale actieplatform een persoonlijke actiepagina aan.
 2. Promoot je actie
  Deel deze met zoveel mogelijk vrienden, familie, collega’s en kennissen.
 3. Zamel geld in
  Met je actiepagina zamel je gemakkelijk zoveel mogelijk geld in voor jouw actie.
 4. Geniet!
  En dan is het tijd om écht aan de slag te gaan. Wat je ook gaat doen, wij zijn dankbaar voor jouw bijdrage en ontzettend trots op onze actievoerders!

Wil je liever in één keer het geld doneren? Dat kan ook. Zet een actie op, zamel geld in en doneer de opbrengsten

Daarom in actie voor Alzheimer Nederland

Om dementie te stoppen is er veel onderzoek nodig naar deze ziekte. Met het geld dat jij inzamelt kunnen wij onderzoek financieren. Ook kunnen we hulp en ondersteuning bieden, de dementiezorg verbeteren en voorlichting bieden. Zo werken we samen aan een toekomst zonder dementie.