Ga direct naar de contentGa direct naar de content

In actie komen met school

In actie komen kan voor elke school, of je nu op het basisonderwijs, voortgezet onderwijs of een vervolgopleiding zit. Er is zoveel mogelijk. Kies iets waar jullie klas plezier uithaalt. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop of verkoop zelfgebakken koekjes. Zamel lege flessen in, knutsel iets moois of maak muziek! Liever iets gewaagder? Denk eens aan een mudrun, wandeltocht, hardloopwedstrijd of gamemarathon. Wat gaan jullie doen?

Een actie opzetten: zo werkt het

Organiseer zelf een actie of kies voor een bestaande evenement. Maak een actiepagina aan op onze actiewebsite. Hebben jullie een persoonlijke reden om geld in te zamelen? Vertel dit op jullie actiepagina! Deel de actiepagina vervolgens met ouders, opa’s en oma’s, buren, vrienden en vriendinnen en zamel geld in. Daarna gaan jullie aan de slag: maak de actie tot een succes. Dat betekent niet alleen dat jullie zoveel mogelijk geld inzamelen, maar vooral dat jullie plezier beleven aan de actie!

Liever in één keer het geld doneren? Dat kan ook. Zet een actie op, zamel geld in en doneer de opbrengsten

Zij gingen jullie voor

De stoere mannen en vrouwen van de MBO-opleiding Defensie gingen de uitdaging aan. Op 5 april liepen zij in uniform en met bepakking via het strand van Scheveningen naar Zandvoort. Een flinke tocht van bijna 40 km. Ook jullie kunnen meehelpen. Trommel alle klasgenoten op en start een actie!