Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Erik fietst 5000 kilometer

Erik Julsing fietste de 100 Cols Tocht en zamelde geld in voor onderzoek naar dementie bij vrouwen. ‘Ik heb geen moment opgegeven, want ik wist waarvoor ik fietste: voor de sponsors en het onderzoek.’ Lees zijn hele verhaal

Erik Julsing en zijn fiets

Doe mee met de HerinneringenRit

Tijdens de HerinneringenRit, hét fietsevenement van Alzheimer Nederland (voorheen 2bike4alzheimer) fiets je 40, 80, 120 of 160 kilometer. Elke route komt langs de Onvergetelijke kilometer, waar we samen oude herinneringen ophalen en nieuwe beleven. Meld je aan en beleef een tocht om nooit te vergeten!

Start van de HerinneringenRit

Hardlopen voor het goede doel

Zet je beste beentje voor en doe mee aan een hardloopactie voor Alzheimer Nederland. Kies een afstand die bij je past. Met iedere kilometer werk je aan een toekomst zonder dementie!

Een groep hardlopers

Wandelen voor het goede doel

Wandel je graag en wil je dit graag ook eens doen voor een goed doel? Doe mee aan de Nijmeegse 4-daagse of start zelf een actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland.

Een gezin die de Nijmeegse vierdaagse heeft gelopen voor Alzheimer Nederland

Vragen over fietsen voor Alzheimer Nederland?

Overweeg je om te gaan fietsen voor mensen met dementie en hun dierbaren? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via [email protected] of bel (06) 57 45 24 88.

Mira Stienen