Freek ging je voor

Op de fiets van ’s Hertogenbosch naar Rome. Dat is een fietstocht van ruim 2000 kilometer, die Freek van Genugten in twee weken tijd maakte. Een geweldige prestatie! En hiermee haalde hij een prachtig bedrag voor Alzheimer Nederland op. Ook jij kunt meehelpen. Of je nou kiest voor een korte route of net als Freek naar Rome fietst, wij waarderen jouw inzet enorm!

Fietsers 2bike4alzheimer Alzheimer Nederland

Doe mee met de HerinneringenRit

Tijdens de HerinneringenRit, hét fietsevenement van Alzheimer Nederland (voorheen 2bike4alzheimer) fiets je op 17 september 40, 80, 120 of 160 kilometer. Elke route komt langs de Onvergetelijke kilometer, waar we samen oude herinneringen ophalen en nieuwe beleven. Meld je aan en beleef een tocht om nooit te vergeten!

Fiets mee

Andere populaire sporten

Hardlopers voor Alzheimer Nederland

Hardlopen voor het goede doel

Zet je beste beentje voor en doe mee aan een hardloopactie voor Alzheimer Nederland. Kies een afstand die bij je past. Met iedere kilometer werk je aan een toekomst zonder dementie!

Hardlopen voor een goed doel >

Deelnemers Nijmeegse Vierdaase

Wandelen voor het goede doel

Wandel je graag en wil je dit graag ook eens doen voor een goed doel? Doe mee aan de Nijmeegse 4-daagse of start zelf een actie om geld in te zamelen voor Alzheimer Nederland.

Wandelen voor een goed doel >

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over fietsen voor Alzheimer Nederland?

Overweeg je om te gaan fietsen voor mensen met dementie en hun dierbaren? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of bel (06) 57 45 24 88.