Ga direct naar de contentGa direct naar de content

Nijmeegse 4-daagse

Ook tijdens de Nijmeegse 4-daagse kun je geld inzamelen. Aan de Nijmeegse 4-daagse doen jaarlijks tienduizenden wandelaars mee. Doe ook mee en zamel geld in voor Alzheimer Nederland. Maak een eigen actiepagina aan en deel deze op zoveel mogelijk manieren. Een naaste met dementie betekent dat je van dichtbij ziet hoeveel impact deze ziekte heeft. Dat is voor veel lopers een reden om een sponsoractie voor Alzheimer Nederland op te zetten tijdens de Vierdaagse. Heb je een persoonlijke reden om geld in te zamelen tijdens de Nijmeegse 4-daagse? Deel jouw verhaal ook op je actiepagina.

Heb je voor de start van de vierdaagse meer dan € 100 opgehaald? Dan hebben wij nog iets leuks voor je. Tijdens de Nijmeegse 4-daagse heb je iedere dag gratis toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en je krijgt van ons een tweede ‘in actie’ wandelshirt. Het toegangsbewijs voor de rustpost en het extra shirt kun je ophalen bij de stand van de Vierdaagseloop op in de dagen voor de Vierdaagse.

Wandel mee met de wandeltocht van de HerinneringenRit!

Of je nu een doorgewinterde wandelaar bent of gewoon wilt genieten van een ontspannen wandeling in een prachtige omgeving, de 15 kilometer lange wandeltocht biedt voor iedereen een uitdagende en betekenisvolle ervaring.

Tijdens deze bijzondere tocht staan we zaterdag 23 september stil bij de herinneringen aan dierbaren en iedereen die leeft met dementie. Samen zetten we onze onmacht om in actie en zamelen we geld in om het onderzoek naar dementie te ondersteunen.

De Nijmeege Vierdaagse van Sen

Sen van Wessel liep de Nijmeegse 4Daagse voor onderzoek naar dementie. ‘Geïnspireerd door opa wilde ik geld inzamelen voor de ziekte van oma.’ Lees zijn hele verhaal.

Sen van Wessel die de Nijmeegse vierdaagse heeft gelopen

Fietsen voor het goede doel

Fiets je graag? En wil je geld inzamelen voor onderzoek naar dementie? Kijk dan hoe je een actie voor een goed doel opzet. Vergeet niet je fietsmaatjes te vragen of ze ook meedoen!

Groep wielrenners

Hardlopen voor het goede doel

Zet je beste beentje voor en doe mee aan een hardloopactie voor Alzheimer Nederland. Kies een afstand die bij je past. Met iedere kilometer werk je aan een toekomst zonder dementie!

Een groep hardlopers

Vragen over wandelen voor Alzheimer Nederland?

Overweeg je om te gaan wandelen voor mensen met dementie en hun dierbaren? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via [email protected] of bel (06) 57 45 24 88.

Mira Stienen