Nijmeegse 4-daagse

Ook tijdens de Nijmeegse 4-daagse kun je geld inzamelen. Aan de Nijmeegse 4-daagse doen jaarlijks tienduizenden wandelaars mee. Doe ook mee en zamel geld in voor Alzheimer Nederland. Maak een eigen actiepagina aan en deel deze op zoveel mogelijk manieren. Een naaste met dementie betekent dat je van dichtbij ziet hoeveel impact deze ziekte heeft. Dat is voor veel lopers een reden om een sponsoractie voor Alzheimer Nederland op te zetten tijdens de Vierdaagse. Heb je een persoonlijke reden om geld in te zamelen tijdens de Nijmeegse 4-daagse? Deel jouw verhaal ook op je actiepagina.

Heb je voor de start van de vierdaagse meer dan € 100 opgehaald? Dan hebben wij nog iets leuks voor je. Tijdens de Nijmeegse 4-daagse heb je iedere dag gratis toegang tot de exclusieve rustpost van de Koninklijke Wandel Bond Nederland en je krijgt van ons een tweede ‘in actie’ wandelshirt. Het toegangsbewijs voor de rustpost en het extra shirt kun je ophalen bij de stand van de Vierdaagseloop op in de dagen voor de Vierdaagse.

Maak hier je actiepagina aan

Andere populaire sporten

Fietsers 2bike4alzheimer Alzheimer Nederland

Fietsen voor het goede doel

Fiets je graag? En wil je geld inzamelen voor onderzoek naar dementie? Kijk dan hoe je een actie voor een goed doel opzet. Vergeet niet je fietsmaatjes te vragen of ze ook meedoen!

Fietsen voor een goed doel >

Hardlopers voor Alzheimer Nederland

Hardlopen voor het goede doel

Zet je beste beentje voor en doe mee aan een hardloopactie voor Alzheimer Nederland. Kies een afstand die bij je past. Met iedere kilometer werk je aan een toekomst zonder dementie!

Hardlopen voor een goed doel >

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over wandelen voor Alzheimer Nederland?

Overweeg je om te gaan wandelen voor mensen met dementie en hun dierbaren? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of bel (06) 57 45 24 88.