In 3 stappen jouw eigen digitale uitvaartbox

Maak online je uitvaartbox aan. Plaats op je digitale uitvaartbox een mooie foto van je overleden dierbare. En vermeld waarom je vraagt om een gift voor onderzoek naar dementie. Kopieer de link naar je digitale uitvaartbox of download de QR-code. En deel deze via de rouwkaart of e-mail. De QR-code kun je ook printen. Leg deze neer bij de condoleance of plak hem op de kartonnen uitvaartbox.

Anoniem en alleen voor gasten

Je uitvaartbox is anoniem. We vragen niet om je naam, alleen een e-mailadres. Daarmee kun je inloggen en je uitvaartbox beheren. Je digitale uitvaartbox is niet vindbaar via online zoekmachines. Alleen mensen met wie je de link deelt, kunnen deze bereiken.

Maak je digitale uitvaartbox aan

Het verhaal van Remco en Linda 

Steeds vaker halen mensen tijdens een uitvaart geld op voor Alzheimer Nederland. Een prachtig gebaar, waar vaak een persoonlijk verhaal achter zit. Remco Adams deed dit voor zijn vrouw Linda, die de ziekte van Alzheimer had. Hij vertelt zijn verhaal. ‘Ik wil iets doen om deze vreselijke ziekte te stoppen.’

> Lees het verhaal van Remco

Bestel een uitvaartbox

Met de kartonnen uitvaartbox vraag je tijdens een uitvaart op gepaste wijze om een gift voor onderzoek naar dementie. Bestel hier gratis een kartonnen uitvaartbox. En zet die neer bij de condoleance.

Bestel gratis een kartonnen uitvaartbox

Contante donaties overmaken

Contante donaties uit je uitvaartbox kun je aan ons overmaken. Stort het geld eerst op je eigen bankrekening. Maak het totaalbedrag daarna over aan Alzheimer Nederland op rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502. Vermeld ‘uitvaart’ of je donatiekenmerk. Dat staat in de brief die bij je uitvaartbox zat. Heb je die niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina. Je kunt contante donaties ook zelf overmaken via je eigen online uitvaartbox.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over het collecteren tijdens een uitvaart?

Overweeg je tijdens een uitvaart te collecteren voor Alzheimer Nederland? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of bel (06) 57 45 24 88.