Jouw persoonlijke digitale uitvaartbox

In een paar stappen staat de digitale uitvaartbox klaar:

Stap 1 Maak online je uitvaartbox aan.
Stap 2 Plaats er een mooie foto van je overleden dierbare en schrijf waarom je vraagt om een gift voor onderzoek naar dementie.
Stap 3 Deel daarna de QR-code of de link naar de digitale uitvaartbox via de rouwkaart. De QR-code kun je ook printen. Leg deze neer bij de condoleance of plak hem op de kartonnen uitvaartbox.

Anoniem en alleen voor gasten

Je uitvaartbox is anoniem. We vragen niet om je naam, alleen een e-mailadres. Daarmee kun je inloggen en je uitvaartbox beheren. Je digitale uitvaartbox is niet vindbaar via online zoekmachines. Alleen mensen met wie je de link deelt, kunnen deze bereiken.

Maak je digitale uitvaartbox aan

Het verhaal van Marieke

Het verhaal van Marieke

Kees van Eijk veranderde door dementie van een mensenmens in een man die stilzwijgend zijn dagen uitzat. Bij zijn uitvaart vroeg dochter Marieke om donaties via de uitvaartbox. ‘Misschien kunnen we anderen dit leed besparen.’

Lees het hele verhaal

Bestel een uitvaartbox

Met de kartonnen uitvaartbox vraag je tijdens een uitvaart op gepaste wijze om een gift voor onderzoek naar dementie. Bestel hier gratis een kartonnen uitvaartbox. En zet die neer bij de condoleance. Zijn er aanwezigen die digitaal een (extra) donatie willen doen? Maak voor hen een digitale uitvaartbox aan, download de daarbij behorende QR-code en plak deze op de box. Laat de aanwezige de QR-code scannen, het bedrag kiezen en zo doneren.

Bestel gratis een kartonnen uitvaartbox

Contante donaties overmaken

Contante donaties uit je uitvaartbox kun je aan ons overmaken. Stort het geld eerst op je eigen bankrekening. Maak het totaalbedrag daarna over aan Alzheimer Nederland op rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502. Vermeld ‘uitvaart’ of je donatiekenmerk. Dat staat in de brief die bij je uitvaartbox zat. Heb je die niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina. Je kunt contante donaties ook zelf overmaken via de online uitvaartbox, die je hebt aangemaakt.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over het collecteren tijdens een uitvaart?

Overweeg je tijdens een uitvaart te collecteren voor Alzheimer Nederland? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of bel (06) 57 45 24 88.