In 3 stappen naar jouw digitale feestbox

Stap 1 Maak online je feestbox aan.
Stap 2 Plaats op je digitale feestbox een mooie foto van jezelf en vertel wat je hebt te vieren. Vermeld ook waarom het belangrijk voor je is om donaties te ontvangen in plaats van cadeaus.
Stap 3 Deel daarna de QR-code of de link naar je digitale feestbox, via je uitnodiging, sociale media, e-mail of Whatsapp.

Maak hier je digitale feestbox aan 

Bestel een kartonnen feestbox

Geef je je feestgasten graag de mogelijkheid om via een envelop een donatie te doen? Bestel hier gratis een kartonnen feestbox en zet die op tafel. Op de feestbox staat ook een QR-code, die hoort bij jouw feestbox. Scan de code, kies een bedrag en doneer. Zo maak je het je gasten makkelijk om een (extra) donatie te doen.

Bestel gratis een kartonnen feestbox

Contante donaties overmaken

Na je feestje kun je de contante donaties uit je feestbox aan ons overmaken. Stort het geld eerst op je eigen bankrekening. Maak het totaalbedrag daarna over aan Alzheimer Nederland op rekeningnummer NL13 INGB 000 000 2502. Vermeld je donatiekenmerk. Dat staat in de brief die bij je feestbox zat. Heb je die niet (meer)? Neem dan even contact op via de contactgegevens onder aan deze pagina. Je kunt contante donaties ook zelf overmaken via je eigen online feestbox.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over de feestbox?

Wil je iets met ons delen over de digitale of kartonnen feestbox? Of kunnen we je ergens meehelpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of (06) 57 45 24 88.