Online donatiebox

Een online donatiebox maakt u aan via vierjefeestje.alzheimer-nederland.nl. Deze online donatiebox biedt mensen, die niet bij jouw feestje aanwezig kunnen zijn, toch de mogelijkheid om te doneren. Verspreid de link digitaal of via de uitnodiging.

QR code online donatiebox

Binnen die donatiebox kan een persoonlijke QR-code aangemaakt en afgedrukt worden. Deze kan op dezelfde wijze als de link verspreid worden en je kunt hem op de kartonnen feestbox plakken. De bijdragen die via de QR-code worden gedaan, worden automatisch bijgeschreven op de online collectebus.

Feestbox aanvragen

De feestbox vraagt u aan via het invulformulier of door een mail te sturen aan info@alzheimer-nederland.nl. De box wordt binnen twee werkdagen verzonden en past door de brievenbus. U hoeft voor ontvangst niet thuis te zijn.

Is het feestje al kort dag?

Bel dan onze Publieksservice op 033-303 2502. Bij de box ontvang je de vouwinstructie en informatie voor het overboeken van de inhoud. Zet je de feestbox neer op een centrale plek bijvoorbeeld bij binnenkomst. Er passen zowel geld als enveloppen door de gleuf van de box.

QR-code feestbox

Op de feestbox staat een QR-code, die gescand kan worden voor het doen van een donatie. Het is een algemene QR-code; de betalingen via deze code kunnen worden gekoppeld aan de online donatiebox. 

Overmaken contante donaties

Donaties kunnen ook overgeschreven worden naar rekeningnummer NL 13 INGB 000 000 2502 onder vermelding van jouw naam en de omschrijving van de gelegenheid.

Mira Stienen acties en evenementen Alzheimer Nederland

Vragen over het vieren van je feestje? 

Overweeg je jouw feestje in het teken te zetten voor mensen met dementie en hun dierbaren? Wil je iets met ons delen of kunnen we je ergens mee helpen? Neem gerust contact op met Mira Stienen via inactievoor@alzheimer-nederland.nl of bel (06) 57 45 24 88.