Steun met geld

Wat fantastisch dat u samen met Alzheimer Nederland dementie helpt stoppen! U kunt ons steunen met een maandelijkse of een eenmalige donatie. Als dank bieden we u graag ons mooie Vergeet-mij-niet-speldje aan. U kunt ons ook op andere manieren helpen, zoals met een nalatenschap. Uw bijdrage maakt het verschil!

Maandelijkse donatie  Eenmalige donatie 

Ons rekeningnummer is: NL 13 INGB 0000 00 2502. (Steunt u via ons donatieformulier, dan kunnen we u persoonlijk bedanken )

Grote gift

Onze donateurs brengen een toekomst zonder dementie elke dag een stap dichterbij. Met een grote gift kunt u gericht bijdragen aan deze toekomst. Wij vinden het belangrijk dat de bestemming van uw donatie aansluit bij uw persoonlijke wensen.

> Lees meer over een grote gift

Nalaten

Veel mensen denken in deze tijd na over een testament. Het geeft rust als alles goed geregeld is voor later. Een eenvoudig stappenplan in onze brochure kan u hierbij helpen.
 

> Meer over nalaten

Schenken met belastingvoordeel

periodiek-schenken_0.png

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om Alzheimer Nederland te steunen. Een aantal kan u zelfs een behoorlijk belastingvoordeel opleveren, waardoor u geld bespaart of meer kunt schenken zonder dat het u iets extra’s kost. Lees meer over de voordelen van periodiek schenken of vraag onze brochure Schenken met belastingvoordeel aan voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Brochure Schenken met belastingvoordeel

Steun op een andere manier

Er zijn nog vele andere manieren om Alzheimer Nederland te steunen. Bijvoorbeeld door mee te spelen met de VriendenLoterij, te doneren via een Tikkie of een SMS of met VVV bonnen. Wist u dat u bij diverse online winkels een deel van uw aankoop of reis kunt laten doneren aan Alzheimer Nederland? En dat zonder dat het u extra geld kost!

> Andere manieren van steunen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over doneren aan Alzheimer Nederland? Op deze pagina leest u de antwoorden op veelgestelde vragen over doneren, onze wervingsmethoden en het wijzigen of opzeggen van uw bijdrage. 

> Bekijk de veelgestelde vragen

quote elke 12 minuten klein_0.png

Uw bijdrage helpt!

1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Bij vrouwen is dit zelfs 1 op de 3. Dankzij onze donateurs kunnen we meer onderzoek mogelijk maken én mensen met dementie en hun naasten ondersteunen.

  • We bieden informatie en advies en komen op voor betere zorg
  • We investeerden sinds 1993 veertig miljoen euro in wetenschappelijk onderzoek
  • We verwachten binnen 5 jaar grote doorbraken in preventie en behandeling van dementie