Steun met geld

Wat fantastisch dat u samen met Alzheimer Nederland dementie helpt stoppen! U kunt ons steunen met een maandelijkse of een eenmalige donatie. Of kies een van de andere manieren om te helpen, zoals met een nalatenschap. Uw bijdrage maakt het verschil!

Maandelijkse donatie  Eenmalige donatie 

Ons rekeningnummer is: NL 13 INGB 0000 00 2502. (Steunt u via ons donatieformulier, dan kunnen we u persoonlijk bedanken )

Steun als bedrijf

Steun ons met een zakelijke donatie, een actie te organiseren of ons te sponsoren. Ook kunt u zich als partner of bedrijfsvriend aan ons verbinden. Wat past het beste bij uw bedrijf?

> Steun als bedrijf

Organiseer een actie

Van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij u past en maak uw actie tot een succes! Wij helpen u graag op weg. 

> Kom in actie

Grote gift

Onze donateurs brengen een toekomst zonder dementie elke dag een stap dichterbij. Met een grote gift kunt u gericht bijdragen aan deze toekomst. Wij vinden het belangrijk dat de bestemming van uw donatie aansluit bij uw persoonlijke wensen.

> Lees meer over een grote gift

Nalaten

Nadenken over een testament, en dus over wat er gebeurt als u er niet meer bent, is geen gemakkelijk onderwerp. Maar het is een geruststellend idee om te weten dat alles van tevoren goed geregeld is en dat u heeft nagedacht over de verdeling van uw vermogen.

> Meer over nalaten

Schenken met belastingvoordeel

periodiek-schenken_0.png

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om Alzheimer Nederland te steunen. Een aantal kan u zelfs een behoorlijk belastingvoordeel opleveren, waardoor u geld bespaart of meer kunt schenken zonder dat het u iets extra’s kost. Lees meer over de voordelen van periodiek schenken of vraag onze brochure Schenken met belastingvoordeel aan voor een overzicht van alle mogelijkheden.

Brochure Schenken met belastingvoordeel

Steun op een andere manier

Het is mogelijk om Alzheimer Nederland op een andere manier te steunen. Bijvoorbeeld door mee te spelen met de VriendenLoterij, een SMS te sturen naar 4333, doneren via de online winkel of met VVV bonnen. 

> Andere manieren van steunen

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen over doneren aan Alzheimer Nederland? Op deze pagina leest u de antwoorden op veelgestelde vragen over doneren, onze wervingsmethoden en het wijzigen of opzeggen van uw bijdrage. 

> Bekijk de veelgestelde vragen

Een plek op onze herinneringswand?

Veel mensen hebben een speciale reden om te doneren. Een geliefde met dementie, een afscheid, een zelf georganiseerde actie, ervaring met de gevolgen van dementie vanuit het (vrijwilligers)werk... 
Op onze speciale herinneringswand kunt u doneren en uw donatiereden of wens vastleggen. 
 
Ik doneer voor..  

banner ik doneer voor nieuw.jpg

quote elke 12 minuten klein_0.png

Uw bijdrage helpt!

1 op de 5 mensen krijgt een vorm van dementie. Bij vrouwen is dit zelfs 1 op de 3. Dankzij onze donateurs kunnen we meer onderzoek mogelijk maken én mensen met dementie en hun naasten ondersteunen.

  • We bieden informatie en advies en komen op voor betere zorg
  • We investeerden in 2017 vijf miljoen euro in wetenschappelijk onderzoek
  • We verwachten binnen 5 jaar grote doorbraken in preventie en behandeling van dementie