Steun met tijd

Door te steunen in tijd, draagt u een belangrijk steentje bij voor Alzheimer Nederland. U kunt collectant of vrijwilliger worden, een actie organiseren, helpen met uw mening, meedoen aan onderzoek, de training dementievriendelijk volgen of steunen als bedrijf.

 

Help bij de collecte

foto-collecte.jpg

Tijdens onze jaarlijkse collecteweek in november hebben we veel collectanten nodig. Iedere extra collectant betekent ook een hogere opbrengst en dat is fantastisch. Dus daarom de vraag: loopt u met ons mee? Elk uurtje helpt!

Meer informatie over collecteren 

Word vrijwilliger

word-vrijwilliger_0.png

Onze vrijwilligers maken veel ondersteuning mogelijk! U kunt op verschillende manieren als vrijwilliger bijdragen: bij een Alzheimer Café of afdeling, via de Alzheimer Telefoon, als belangenbehartiger of als forum moderator. Welke manier past bij u?

Onze vrijwilligersfuncties

Organiseer een actie

in-actie-voor-alzheimer-nederland.jpg

Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij u past en maak uw actie tot een succes! Wij helpen u graag op weg. 

Kom in actie Doneer uw opbrengsten

Help met uw mening

Help met uw mening.png

Wilt u uw ervaringen en mening delen over allerlei zaken die met dementie en mantelzorger te maken hebben? Neem deel aan het panel van Alzheimer Nederland, hét panel voor mantelzorgers.

Help met uw mening

Doe mee aan onderzoek

Help-mee-aan-onderzoek_0.png

Onderzoek naar dementie kan vaak niet zonder de inzet van mensen met dementie, mantelzorgers of vrijwilligers. Wilt u ook op deze bijzondere wijze meehelpen in de strijd tegen dementie?

Help mee aan onderzoek

Training 'Goed omgaan met dementie'

help-met-uw-mening.png

Met het programma ‘Samen dementievriendelijk’ willen wij bijdragen aan zorg voor en steun aan mensen met dementie en hun mantelzorgers. Doet u ook onze gratis training 'Goed omgaan met dementie'?

> Doe de training

Steun als bedrijf

U kunt ons steunen op verschillende manieren. Door ons bijvoorbeeld te sponsoren of zelf een actie te organiseren. Ook kunt u zich als partner aan ons verbinden voor een langere periode. Wat past het beste bij uw bedrijf?

Steun als bedrijf