Over de Herinneringen Kerstbal

De mooie glazen kerstbal (diameter 8 cm) zit in een doosje samen met 10 kleine kaartjes en ringetjes. Deel met je dierbaren je mooiste herinneringen van afgelopen jaar en schrijf deze op de kaartjesStop ze opgerold in de glazen bal, sluit deze af met het kurkje en hang de bal met jaartal in de kerstboom. Zo maak je er een hele persoonlijke kerstbal van. Beleef iedere Kerst de herinneringen van dit jaar opnieuw!

Herinneringen kerstbal instructie
 

Een mooi cadeau met een éxtra goed gevoel
Van iedere verkochte kerstbal gaat €3,50 naar dementieonderzoek. En dat is hard nodig. Op dit moment krijgt 1 op de 5 mensen namelijk dementie. Alleen door méér onderzoek kunnen we dementie stoppen. Help mee door de Herinneringen Kerstbal te kopen. Dank 💛

Bestel de Herinneringen Kerstbal

Herinneringen kerstbal tafel
Herinneringen kerstbal boom

Samen zijn

 

Met kerst halen we herinneringen op en maken we nieuwe. Om nooit te vergeten.

Heb je onze mooie TV commercial al gezien? Met daarin een bijzondere vertolking van het nummer ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti door zangeres MEAU💛

Karin Bloemen en Tooske Ragas delen hun mooiste herinnering van 2022

Karin Bloemen en Tooske Ragas kennen beide de impact van dementie en het verdriet om een dierbare die de herinneringen die je samen deelt langzaam kwijt raakt.

 

“Een prachtige manier om een nieuwe kersttraditie te starten!”

Deze Herinneringen Kerstbal is verkrijgbaar bij Karwei, Gamma, Intratuin en Blokker en tot stand gekomen dankzij Edelman.

Partners herinneringen kerstbal

Veelgestelde vragen

Waar zijn de Herinneringen Kerstballen in 2022 te koop?

De Herinneringen Kerstbal was vorig jaar een groot succes. Daarom kun je hem dit jaar op nóg meer plekken kopen. In de winkels van Karwei, Gamma, Intratuin en Blokker of bestel ‘m gemakkelijk online bij Karwei.

Bestel de Herinneringen Kerstbal

Hoe weet ik of de winkels in mijn buurt voldoende voorraad hebben?

Ga naar de website van de winkel (Karwei, Gamma, Intratuin of Blokker). Zoek op Herinneringen Kerstbal en klik op het product. Je kunt vervolgens de actuele voorraad van een winkel bij jou in de buurt bekijken.  

Je kunt de Herinneringenkerstbal ook online bestellen bij Karwei en thuis laten bezorgen.  

Bestel de Herinneringen Kerstbal

Wat kan ik in de transparante kerstbal doen?

Het is een Herinneringen Kerstbal om samen je herinneringen van afgelopen jaar in vast te leggen. Er zitten briefjes bij om een persoonlijke tekst op te schrijven. Je kunt er naar eigen wens ook een foto of een gedicht aan toevoegen. De inhoud blijft goed zichtbaar doordat de kerstbal doorzichtig is.

Is de Herinneringen Kerstbal anders dan een kerstbal met wens?

De kerstbal is bedoeld voor herinneringen, van jou, je dierbaren of bijvoorbeeld je naaste met dementie. Het is geen specifieke wens kerstbal. Je vult de bal met jullie herinneringen en hangt er het jaartal aan. Volgend jaar kerst kun je de herinneringen samen herbeleven en een nieuwe kerstbal vullen.

Kerst en dementie, hoe kan ik daar het beste mee omgaan in coronatijd?

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet. Lees het artikel over tips voor de feestdagen en tips om herinneringen op te halen op dementie.nl, het platform voor mantelzorgers.

Waar kan ik terecht met vragen of klachten over mijn bestelling of levering?

Heb je vragen over je bestelling /aankoop of ontbreekt er -onverhoopt- een onderdeel in de verpakking? Neem dan contact op via info@herinneringenkerstbal.nl.