Over de Herinneringen Kerstbal

De mooie glazen kerstbal (diameter 8 cm) zit in een doosje samen met 10 kleine kaartjes en elastiekjes. Deel met je dierbaren je mooiste herinneringen van afgelopen jaar en schrijf deze op de kaartjesStop ze opgerold in de glazen bal, sluit deze af met het kurkje en hang de bal met jaartal in de kerstboom. Zo maak je er een hele persoonlijke kerstbal van. Beleef iedere Kerst de herinneringen van dit jaar opnieuw!

 
Instructie Herinneringen Kerstbal

Een mooi cadeau met een éxtra goed gevoel
Van iedere verkochte kerstbal gaat €3,50 naar dementieonderzoek. En dat is hard nodig. Op dit moment krijgt 1 op de 5 mensen namelijk dementie. Alleen door méér onderzoek kunnen we dementie stoppen. Help mee door de Herinneringen Kerstbal te kopen. Dank 💛

Ontvang een seintje wanneer ze weer te koop zijn

Herinneringen kerstbal tafel
Herinneringen kerstbal boom

Samen zijn

 

Met kerst halen we herinneringen op en maken we nieuwe. Om nooit te vergeten.

Heb je onze mooie TV commercial al gezien? Met daarin een bijzondere vertolking van het nummer ‘Samen zijn’ van Willeke Alberti door zangeres MEAU💛

Karin Bloemen en Jan Dulles delen hun mooiste herinnering van 2021

Karin Bloemen en Jan Dulles kennen beide de impact van dementie en het verdriet om een dierbare die de herinneringen die je samen deelt langzaam kwijt raakt.

Jan Dulles: “Het was ontzettend heftig om mijn vader te verliezen aan dementie. Het is mooi om samen herinneringen op te halen met mijn gezin en ze vervolgens vast te leggen in de Herinneringen Kerstbal”.

“Een prachtige manier om een nieuwe kersttraditie te starten!”

Deze Herinneringen Kerstbal is tot stand gekomen dankzij Edelman, Karwei en Sligro.

Herinneringen kerstbal partners

Veelgestelde vragen

Zijn ze in 2022 weer te koop?

Jazeker, de Herinneringen Kerstbal was een groot succes. Volgend jaar kun je ze weer kopen, zo bouw je elk jaar aan een mooie traditie!

Wil je een seintje ontvangen wanneer ze weer te koop zijn?

Ontvang een seintje wanneer ze weer te koop zijn

Waar kan ik terecht met vragen of klachten over mijn bestelling of levering?

De Herinneringen Kerstbal werd tot en met 28 december verkocht via Karwei (in de winkel en online) en online via Shopify.

- Heb je vragen over je bestelling /aankoop via Karwei? Op de klantenservice pagina van Karwei vind je antwoorden op veelgestelde vragen en de contactgegevens.

- Heb je vragen over je bestelling /aankoop via Shopify? Neem dan contact met op via kerstbal@icp.nl.

Ontbreken in jouw pakket de mooie briefjes, waar je je herinnering kunt opschrijven? Geef dit dan door aan info@alzheimer-nederland.nl, dan sturen we ze je toe.

Wat kan ik in de transparante kerstbal doen?

Het is een Herinneringen Kerstbal om samen je herinneringen van afgelopen jaar in vast te leggen. Er zitten briefjes bij om een persoonlijke tekst op te schrijven. Je kunt er naar eigen wens ook een foto of een gedicht aan toevoegen. De inhoud blijft goed zichtbaar doordat de kerstbal doorzichtig is.

Is de Herinneringen Kerstbal anders dan een kerstbal met wens?

De kerstbal is bedoeld voor herinneringen, van jou, je dierbaren of bijvoorbeeld je naaste met dementie. Het is geen specifieke wens kerstbal. Je vult de bal met jullie herinneringen en hangt er het jaartal 2021 aan. Volgend jaar kerst kun je de herinneringen samen herbeleven en een nieuwe kerstbal vullen.

Kerst en dementie, hoe kan ik daar het beste mee omgaan in coronatijd?

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet. Lees het artikel over tips voor de feestdagen en tips om herinneringen op te halen op dementie.nl, het platform voor mantelzorgers.