Over de Herinneringen Kerstbal

De mooie glazen kerstbal (diameter 8 cm) zit in een doosje samen met 10 kleine kaartjes en elastiekjes. Deel met je dierbaren je mooiste herinneringen van afgelopen jaar en schrijf deze op de kaartjesStop ze opgerold in de glazen bal, sluit deze af met het kurkje en hang de bal met jaartal in de kerstboom. Zo maak je er een hele persoonlijke kerstbal van. Herbeleef iedere Kerst de herinneringen van dit jaar opnieuw!

 

Een mooi cadeau met een éxtra goed gevoel
Van iedere verkochte kerstbal gaat €3,50 naar dementieonderzoek. En dat is hard nodig. Op dit moment krijgt 1 op de 5 mensen namelijk dementie. Alleen door méér onderzoek kunnen we dementie stoppen. Help mee door de Herinneringen Kerstbal te kopen. Dank 💛

Ontvang een seintje wanneer ze te koop zijn

“Een prachtige manier om een nieuwe kersttraditie te starten! Zo krijgen we elk jaar een nieuwe kerstbal vol herinneringen.”

Deze Herinneringen Kerstbal is tot stand gekomen dankzij Edelman, Karwei en Sligro.

Veelgestelde vragen

Wat kan ik in de transparante kerstbal doen?

Het is een Herinneringen Kerstbal om samen je herinneringen van afgelopen jaar in vast te leggen. Er zitten briefjes bij om een persoonlijke tekst op te schrijven. Je kunt er naar eigen wens ook een foto of een gedicht aan toevoegen. De inhoud blijft goed zichtbaar doordat de kerstbal doorzichtig is.

Is de Herinneringen Kerstbal anders dan een kerstbal met wens?

De kerstbal is bedoeld voor herinneringen, van jou, je dierbaren of bijvoorbeeld je naaste met dementie. Het is geen specifieke wens kerstbal. Je vult de bal met jullie herinneringen en hangt er het jaartal 2021 aan. Volgend jaar kerst kun je de herinneringen samen herbeleven en een nieuwe kerstbal vullen.

Kerst en dementie, hoe kan ik daar het beste mee omgaan in coronatijd?

We hebben een aantal tips op een rijtje gezet. Lees het artikel over tips voor de feestdagen en tips om herinneringen op te halen op dementie.nl, het platform voor mantelzorgers.