Wie verrast u met een Ik-vergeet-je-nietje?

Dag van de mantelzorg. Wie verrast u met een Ik-vergeet-je-nietje

Vandaag is het de Dag van de Mantelzorg, de dag waarop we iedereen die zorgt voor iemand met dementie graag in het zonnetje zetten. Dat doen we met het mooie Ik-vergeet-je-niet-speldje. We hopen dat ook u ermee wordt verrast of misschien zelf iemand mee verrast.

Ieder jaar op 10 november staan we stil bij iedereen die voor iemand zorgt. Of u nu dagelijks de zorg heeft of af en toe. Mantelzorgers maken het verschil. Dat willen we niet vergeten.

Het Vergeet-me-niet-speldje

Het Vergeet-me-niet-speldje staat normaal gesproken symbool voor het niet vergeten van mensen met dementie. Speciaal voor de Dag van de Mantelzorg hebben we het omgedoopt in een Ik-vergeet-je-niet-speldje.

De video ‘Welke dag is het vandaag’ is geïnspireerd op het ontroerende verhaal van Martin Vermeulen over zijn vader. We zijn blij dat hij het verhaal met ons heeft willen delen en dat we het mogen gebruiken als inspiratiebron. Lees hier zijn verhaal.

Hoe regelt u een Ik-vergeet-je-niet-speldje?

Via al onze social media benaderen we vandaag mensen die een mantelzorger kennen. Misschien kent u ook wel iemand. Bijvoorbeeld een vriend(in), moeder, opa of buurvrouw. U kunt vanaf vandaag een gratis Ik-vergeet-je-niet-speldje bestellen voor de mantelzorger die u waardeert. Met het speldje wordt een brief meegestuurd met daarin uw persoonlijke boodschap. Dat is een mooie verrassing.

Natuurlijk mag u ook een speldje voor uzelf bestellen. U kunt meerdere speldjes bestellen om uit te delen. Aanvragen kan tot en met 17 november, maar doe het vandaag nog. Dan vergeet u het niet.

Fijne #dagvandemantelzorg!

Bestel het speldje

Dit nieuwsbericht is gepubliceerd door