Zoekt u een betekenisvol cadeautje? Voor familie, vrienden, collega's of de mensen die zo goed voor uw naaste zorgen? Of natuurlijk voor u zelf.. 
Wat dacht u van de prachtige Vergeet-mij-niet-speldjes, het nieuwe zilveren Vergeet-mij-niet-hangertje, de unieke Alzheimer Socks of ons Inspiratieboekje? Met uw aankoop steunt u de strijd tegen dementie. Een mooi cadeautje voor uzelf en een ander!

Setje Vergeet-mij-niet-speldjes

Het bijzondere Vergeet-mij-niet-speldje staat symbool voor een toekomst zonder dementie. Bestel een gratis Vergeet-mij-niet-speldje voor uzelf of een set speldjes om weg te geven. Door het te dragen, laat u zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. 

Bestel 10 speldjes Bestel 25 speldjes Bestel 50 of meer speldjes 

Vergeet-mij-niet-speldje.jpg

  NIEUW: Vergeet-mij-niet-hangertje

  Bestel ons mooie zilveren Vergeet-mij-niet-hangertje. Een prachtig cadeautje voor uzelf of een dierbaar iemand in uw omgeving! Verkrijgbaar in zilver en in zilver met blauw.

  • Sterling zilver (925s), afmeting: 10 x 12 mm
  • Verpakt in een blauw fluwelen zakje
  • Te dragen als bedeltje aan een ketting, armbandje of om zelf een sieraad mee te maken 
  • Prijs: 15 euro incl. verzendkosten

  alzheimer-socks_0.jpg

  Nieuwe Alzheimer Socks

  De twee verschillende sokken symboliseren de verwarring waarmee alzheimerpatiënten dagelijks te kampen hebben. Door deze sokken te dragen maakt u dementie bespreekbaar en steunt u tegelijkertijd onderzoek.

  Bestel de sokken

   

  Inspiratieboekje

  Bestel ons mooie Inspiratieboekje, vol spreuken, gedichten en ingezonden foto’s aan Alzheimer Nederland. U kunt het boekje nu ook per vijf exemplaren bestellen.

  Bestel een Inspiratieboekje Bestel 5 Inspiratieboekjes

   Inspiratieboekje.jpg