Kom in actie

Van jong tot oud, van grote tot kleine initiatieven: iedereen kan in actie komen voor Alzheimer Nederland. Kies voor een manier die het beste bij u past en maak uw actie tot een succes! Wij helpen u hieronder en op onze speciale actiesite www.inactievooralzheimer.nl graag op weg. 

Organiseer uw eigen actie

Zamel geld in tijdens een sportwedstrijd, benefietconcert of bijvoorbeeld door het verkopen van zelfgemaakte producten. We helpen u graag op onze actiesite: met tips, uw eigen actiepagina en de mogelijkheid om makkelijk geld in te zamelen.

Ga naar de actiesite

Doe mee aan een actie

Doe mee aan een bestaand evenement, zoals een hardloopwedstrijd of wandeltocht en laat u sponsoren. Of help een bestaand evenement tot een succes te maken.
 

Naar alle lopende acties

Bestel een giftbox

Wilt u op een mooie manier eenvoudig geld inzamelen? Bestel dan onze gratis giftbox. Daarmee zamelt u geld in tijdens bijvoorbeeld een feest, actie of uitvaart. Een prachtig gebaar!
 

Bestel de giftbox

Bestel onze promotiematerialen

promotiemateriaal-alzheimer-nederland

 

Op zoek naar manieren om uw actie tot een succes te maken? Onze promotiematerialen helpen met het onder de aandacht brengen van uw actie. Met onze vlaggen, spandoeken, banners en beachflags kan niemand meer om uw initiatief heen. En speciaal voor iedereen die meedoet aan een sportactiviteit, hebben wij een opvallend T-shirt ontworpen. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat u geld inzamelt voor de strijd tegen dementie.

Bestel een actie T-shirt  Bestel promotiemateriaal

Meer weten over het organiseren van acties?

Eén van de acties: 2bike4alzheimer

Gaat u een sportieve uitdaging nooit uit de weg én houdt u van fietsen? Dan is deelnemen aan 2bike4alzheimer misschien iets voor u! 2bike4alzheimer is een 400 kilometer estafette fietstocht. Samen met uw team zit u afwisselend 24 uur in het zadel en fietsen jullie in het weekend van 23 en 24 september vijf etappes van 80 kilometer rondom Amersfoort. De tocht wordt in teamverband gefietst, waardoor dit event ideaal is om samen met uw familie, vrienden, of collega’s aan mee te doen! Met 2bike4alzheimer vragen we aandacht voor dementie en zamelen we geld in voor onderzoek. Uniek aan 2bike4alzheimer is de bijzondere ‘Vergeet-mij-niet route’. Door deze route te fietsen laten we zien dat we mensen met dementie en hun naasten niet vergeten. Doe mee en ga op de pedalen voor een toekomst zonder dementie.

Meer informatie

Onze actievoerders

In-actie-voor-vettige-vijf

2bike

 

2bike