Origineel moederdag cadeau

Op zoek naar een persoonlijk cadeau voor moederdag? Met de Moederdag cadeauset van Alzheimer Nederland bestel je een onvergetelijk cadeau met daarin:

  • de nieuwe Vergeet-mij-niet-gedichtenbundel
  • een setje Ik-vergeet-je-niet-armbandjes

Een moederdag cadeau voor een moeder om nooit te vergeten. Dit moederdag cadeau idee staat symbool voor de onvergetelijke herinneringen samen met je moeder. Daarnaast maak je met dit originele moederdag cadeau onderzoek naar dementie mogelijk. Dementie raakt ons allemaal, in Nederland krijgt 1 op de 5 mensen een vorm van dementie. Voor vrouwen is dit zelfs 1 op de 3. Daarom willen wij ons samen met jou inzetten voor een toekomst zonder dementie. Elke aankoop van de moederdag cadeauset draagt bij aan meer onderzoek.   

Gedicht voor moederdag

Moederdag is een dag om stil te staan bij de herinningen die je samen deelt. Een moederdag gedicht is een mooie manier om hier aandacht aan te geven. In dit moederdag cadeau zit o.a. de nieuwe Vergeet-mij-niet-gedichtenbundel. Hier kun je bijvoorbeeld een gedicht voor moederdag uitkiezen en deze op het -tijdelijk gratis-  meegeleverde gedichten kaartje schrijven.

  • Zestig pagina’s met de inspirerende spreuken en ontroerende gedichten van mensen die met dementie te maken hebben.
  • Gratis verzending binnen Nederland
  • Ook los te bestellen

Bestel de Vergeet-mij-niet-gedichtenbundel

Moederdag armband

Verras jouw moeder met een origineel moederdag cadeau. In deze cadeauset zitten twee moederdag armbandjes, één voor jou en één voor je moeder. Je kunt de ik-vergeet-je-niet-armbandjes ook los bestellen. Een prachtig symbool voor jullie onvergetelijke herinneringen samen.

De armbandjes zijn nikkelvrij. Met het handige schuifknoopje kun je het armbandje precies op maat dragen. Wil je hem wat strakker maken of inkorten, dan kan dat met deze instructie.

Bestel de ik-vergeet-je-niet armbandjes

Met dit moederdag cadeau idee steun je onderzoek naar dementie. Dat is hard nodig, 1 op de 3 vrouwen krijgt dementie. Dat moét stoppen.. En dat kan, door meer onderzoek! Een ander prachtig moederdag cadeau idee waarmee je onderzoek naar dementie steunt is een van onze vergeet-mij-niet-hangertjes. Beschikbaar in zilver, blauw en verguld.

Moederdag cadeau kopen

Het kan lastig zijn om ieder jaar een uniek en origineel cadeau voor moederdag te kopen. Met deze cadeauset verras je jouw moeder met leuke cadeautjes én een warme boodschap. Want wat is mooier dan jullie dierbare herinneringen samen op te halen? Draag beiden de ik-vergeet-je-niet-armbandjes en word blijvend herinnerend aan de mooie momenten. Natuurlijk kan je de armbandjes ook zelf dragen als dierbare herinnering.

Veelgestelde vragen

Waarom een cadeauset bestellen bij Alzheimer Nederland?

Elke aankoop die je doet bij Alzheimer Nederland draagt bij aan onderzoek naar dementie. 1 op de 5 mensen in Nederland krijgt dementie, voor vrouwen is dat zelfs 1 op de . Help met jouw cadeauset mee aan een toekomst zonder dementie!

Wat is inbegrepen in de moederdag cadeauset?

De moederdag cadeauset bestaat uit de vergeet-mij-niet-gedichtenbundel en een setje van twee ik-vergeet-je-niet-armbandjes.

Zijn de armbandjes of gedichtenbundel ook los te bestellen?

Ja, de armbandjes en de gedichtenbundel zijn ook los verkrijgbaar. Bekijk ze in onze vergeet-mij-niet-shop.